КАТ с нова акция, ще се следи за превишена скорост

Целта е да бъдат ограничени тежките катастрофи
22 яну 2021 13:33, Ния Христова
30
КАТ с нова акция, ще се следи за превишена скорост
Снимка: БГНЕС
Пътна полиция предприема поредната акция в страната. Започнаха масови проверки за превишена скорост, съобщават от bTV.
 
Всички камери, с които КАТ разполага, ще са на пътя до сряда. Целта на акцията този път е да се ограничат тежките катастрофи, които в повечето случаи стават заради превишения на скоростта. 
 
При последната акция на Пътна полиция над 1400 шофьори са били глобени за липсата на поставени колани и каски, а близо 200 водачи са останали без книжка.
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки път като ви спрат на пътя имате право да заснемете всичко на видео заради своята сигурност , да ползвате телефона си като охранителна камера Може да използвате този запис ако смятате че се извършват противоправни действия срещу вас , пред следователи , прокуратура, съд Полицай не може да ви забранява да го снимате на обществено място Те вършат работата си в условия на публичност и отчетност , пише го в закона за МВР -чл 3 т4
6
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бързото каране не е забранено, то просто е платено. Особено, ако имаш нова сигурна кола. Не важи за разни бараки тип БМВ Е60 и подобни осма употреба "премиум" гробници на половин милион километра. Говорим за нови сигурни коли с нови гуми.
5
1
 
12
 
! Отговори
Обществена тайна преди 3 години
КАТ е нацистка престъпна организация работеща за мутри и корумпирани политици!
4
1
 
6
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Кои са тия каски през зимата?Твоа са единствено мотори.Ако е така изниква въпроса защо им простихте да са с ГО само 6 месеца ,а не цяла година.И акциите са само за търбушене на народа.Във всеки областен град по цяла нощ бръмчат *** с продънените аспуси.Щом това е 365 дена в годината, значи просто за тях санкции няма!!!
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тежки катастрофи се намалят с добра пътна настилка и маркировка, със логични знаци и добре обмислена система за глоби. Като ми цъфнат с радарите голям праз, ще хванат няколко балами , те ще си платят глобите. Защото какво ще стане намалят, като ги видят и после газ газ газ...
2
0
 
15
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Тиквата пак изтири жътварите си на жътва да пълнят съдрания му и окраден бюджет че както раздава милиони наляво и надясно Паре откъде?Добре де...камерата снима джигита как хвърчи с голяма скорост и след 100 метра той се забива в някоя кола и убива човек..как глобата е предотвратила катастрофата не ми е ясно? Никак!Важното е не безопасността а дрането на пари!
1
1
 
2
 
! Отговори
Бръм преди 3 години
А събирамоестта е ?