Млад мъж се хвърли на релсите и оцеля по чудо

Известно е, че момчето има психично заболяване
29 яну 2021 20:00, Ния Христова
10
Млад мъж се хвърли на релсите и оцеля по чудо
Снимка: БГНЕС
Млад мъж е изскочил на релсите по жп линията София-Пловдив в района на септемврийското село Ковачево. Сигнал за случката е получен тази сутрин около 06.30ч. в РУ-Септември, уточняват от в. Монитор. Известно е, че момчето има психично заболяване.
 
Първоначалната информация е била, че на около 200 метра преди Спирка- Ковачево пред влака внезапно е изскочил мъж, който е бил блъснат, потвърди говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов. На място веднага са пристигнали екип на Спешна помощ и полицията.
 
Пострадалият е бил транспортиран от линейка в МБАЛ-Пазарджик. Мъжът се е отървал само с леки травми и наранявания, няма опасност за живота му. Бяха предприети действия за установяване на неговата самоличност. Оказало се, че това е 34-годишен мъж от София.
 
Работата по изясняване на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 3 години
Ти на 200 метра преди спирката с каква скорост искаш да се движи?
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оцелял е защото не му е дошло още времето, земният му път трябва да продължи.Вирус, криза, безработица, безпаричие,ограничения,наляво - надясно, как да издържат хората..почват да се хвърлят. Не може повече така. Свобода и мир !
6
3
 
4
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Ами....представете си влака с каква скорост се е движил....
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егаси и каръка. Тоя е Марко Димов Тотев.Ха дано му се избистри главата и вече да не му минават такива щуротии.
4
4
 
11
 
! Отговори
на релсата преди 3 години
След ваксиниране това ви чака!
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе прибирайте ги тия ненормалници бре, ко сте ги пуснали да джиткат насам натам? Той под влака са хвърля и после машинистите виновни. Той не му дреме за неговия живот а вие се надявате да мисли за вашия ли? Ще извади ножа и ше ви го забие докат си вървите и после "Ама той невменяем и не носи вина." Ок, значи вина носи тоя, който знае че е невменяем и го е оставил на свобода. Прибирайте ги такива, хората са пропищяли от такива и никой нищо не прави. Затваряйте ги някъде и само на хляб и вода.
2
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е успял да се избави от рая на банкянския помпиер.
1
8
 
9
 
! Отговори
Това е преди 3 години
Пернишката секта - убиват хора чрез т. нар. Gang Stalking! Изпълняват кървави поръчки на правителството и богаташи срещу неудобни и опозиционери!