Само за седмица над 26 000 са хванати да карат с превишена скорост

Пътна полиция предприема нова специализирана операция
Обновена: 29 яну 2021 22:49 | 29 яну 2021 22:34, Ния Христова
22
Само за седмица над 26 000 са хванати да карат с превишена скорост
Снимка: БГНЕС
Над 26 000 шофьори са хванати да карат с превишена скорост за седмица. Над 15 000 са шофирали по-бързо от разрешеното в населени места, а останалите са хванати по извънградски пътища. Това обяви на брифинг инспектор Николай Крушарски от Пътна полиция.
 
Сериозен е и броят на пешеходците, които пресичат неправилно. Затова и от днес стартира нова полицейска операция, която ще продължи до 3 февруари.
 
За пет дни са били хванати над 640 души да пресичат на неправилно място. 100 шофьора са хванати да отнемат предимството на пешеходци.
 
Санкциите за неправилно пресичане варират от 20 до 50 лева.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз на ПорЦелан му вярвам, защото съм патил по подобен начин, но в самата София. Спускам се от Студентски към Цариградско и точно като на кино ме отбиват от движението, светят едни мигащи лампи и сирени-това става към 1-1,30след полунощ, така гонеха Джаро във филма!!. Колата е с варненска рег. ,документи, алкохол, обаче няма.. единият отиде да мери грайфера, само че гумите са на една година...кофти. Накрая вика-зааащо колата няма задни седалки? ..и т.н. Нашите във Варна са по цивилизовани.
16
0
 
2
 
! Отговори
Мочо Мочев преди 3 години
До ПорЦеланПринципно стикера за ГТП не го лепиш ти, нали?Значи въпроса е бил излишен.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де като се събират тези пари и отиват в държавата, тогава Кой е държавата хората или определени кланове
14
1
 
5
 
! Отговори
БС преди 3 години
26000 по 100 лв глоба = 2 600 000 лв в бюджета, браво. Лесни пари за държавата
13
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ли им е виновен Бойко на тия с превишената скорост и неправилното пресичане ;)На българина все другите са му криви :)))
12
1
 
18
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
Катаджиите са най-безполезните хора на вселената! Могат само да снимат с камери. На 1.1.2021 вечерта ме спряха в Малашевци, прибирахме се с жената и сина от вилата, която е след Костинброд. Провериха личната карта на сина, колата беше перфектна, на мен всички точки си ми бяха на мястото, а тия почнаха да се заяждат защо бил залепен леко накриво стикера за ГТП! Не знам какво си мислеха? Че ще се разплача и ще им хвърля 50 лева на паважа?
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ушев лежи,чака пенсията на младини и двадесетте заплатки, камерата снима а банкянския помпиер тъпче шкафчинциту с евраци. С тези камери, кьорав лев рушвет не могат да сгънат, протриха си банковите карти миличките ,то това живот ли е. Двойка толкияци, в края на смяната дели поне две три бимберици, а доайените на рушветчилъка и мурафетчиството правят снимки. Срам голям. Отделно баба ми е казала, че камера къща не храни.
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
20000 по 50 лв си е милионче за седмица о бабацо и то само от тези с 20км над ограничението значи за месец едно 6 милиончета си ги правят от глоби най малко голяма мандра си е
9
1
 
12
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Браво най после икономиката се засили от глоби
8
4
 
18
 
! Отговори
Бай Онзи преди 3 години
до 7Само че тези дето редовно и грубо го нарушават - тях никой не ги пипа ! Отнасят го останалите - със случайни или редки дребни нарушения !
7
6
 
7
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
Ами смятай с колко е карал щом е видял патрулката с камерата и е скокнал на спирачката и пак е бил отгоре! Ако ти е проблем това се замисли аверати да кара така там дето детето ти пресича!
6
3
 
12
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Аз пък да ти кажа знам много от малцинствата които нямат нищо ни гражданска ни данък ни преглед ни винетка но не ги спират а ако си ти кожата ще ти свалят
5
6
 
7
 
! Отговори
Do 5 преди 3 години
Никой не ни кара да нарушаваме закона! Щом сме решили да го нарушим значи ще си носим последствията! Който не може да не нарушава! Тез които сами си избираме правят законите и никой не ни е виновен защото сами сме си ги избрали ! Ама типична балканска черта е друг да ни в виновен!
4
2
 
12
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Оо един колега, фиша му беше 11км над разрешеното скоро ще почнат да глобяват и велосипедите то една шосейка може да вдигне 80 км че и повече
3
5
 
15
 
! Отговори
Бай Онзи преди 3 години
Нова специализирана акция ПАК за събиране на парички от безкрайно изтънелите бг джобове !Шайката може да не дава пари през пандемията , но пък не пропуска да ги събира редовно чрез своите konou ! А от къде ще ще намерят пари глобените - никой не се интересува .И ловят предимно от засада , а през това време дрогирани , пияни-заляни , без светлини на автомобилите карат като луди без да спазват закона ,няма мигачи , няма предимство , но това е далеч от засадата и не ни интересува !И е по-лесно.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пандемия е
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И най-вероятно 50-100 са истински нарушители, а 25900 са "хванати" с 65км/ч при ограничение 40 насред равна нива с техническо средство камера за бързи пари.