Четирима са задържани при акция "Дрога" в Пловдив

Акцията е проведена на територията на район "Северен"
7 фев 2021 10:00, Ния Христова
16
Четирима са задържани при акция "Дрога" в Пловдив
Снимка: БГНЕС
Четирима души са били задържани по време на акция "Дрога" в Пловдив. Акцията е проведена на територията на район "Северен", съобщиха от полицията, пише в. Монитор.
 
В апартамент на улица "Бързия", който е обитаван от 20-годишно момче от Гълъбово, са намерени гриндер с марихуана и тютюн, както и зелена листна маса на глави с тегло 1.55 гр. 
 
Шофьор на лек автомобил е проверен на бул. "Дунав". Полеви тест отчел, че водачът е употребил марихуана и кокаин. Последвало претърсване на адреса, на който мъжа живеел, и там била открита марихуана с тегло близо 8 гр.  
 
На ул. "Брезовско шосе" е проверен водач на лек автомобил "Мерцедес". Полеви тест отчел че 30-годишният шофьор е употребил канабис преди да седне зад волана. При претърсване криминалистите открили в жилището му прахообразно вещество, реагиращо на амфетамини.
 
От дома на друг 28-годишен млад мъж са иззети саморъчно свита цигара смес от тютюн марихуана и тютюн, 0.24гр марихуана и синтетичният канабиноид пинака с тегло 22.5 гр. 
 
Мъжете са задържани за срок до 24 часа, а работата по случаите продължава под наблюдение на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
Pepo преди 3 години
Арестувайте Бойко, Пеевски и Доган! Те са истинските престъпници! Легализирайте тревата и гъбите! Легализирайте всички ентеогени! Това са лекове от природата, ползвани от хилядолетия! Защо Бойко не е в затвора за производство и експорт на каптагони в арабските страни???
12
3
 
3
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Задържани са - добре ! Сега искаме да научим как ще "овъзмездите" тези *** с присъди, които да компенсират деградацията на децата ни, злините, които са причинили и на деца , и на родители, и на гражданите !!!! Кога ще пишете какво наказание са изтърпяли тези негодници или още утре ще са на свобода ???
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
наркобудалидават си парите за дим
10
2
 
6
 
! Отговори
анонимус преди 3 години
Вземете пример от Португалия! Декриминализираха всичките си дроги и наркоманията спадна драстично! Ама тъ-па политическа кратуна не ги вдява тия неща! Тя знае само да краде!
9
2
 
12
 
! Отговори
анонимус преди 3 години
Обезлюдихте страната, не-ща-стни-ци! Арестувайте Бойко, Пеевски и Доган! Те са истинските престъпници! Легализирайте тревата и гъбите! Легализирайте всички ентеогени! Това са лекове от природата, ползвани от хилядолетия! Защо Бойко не е в затвора за производство и експорт на каптагони в арабските страни???
8
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕ Е ВАЖЕН ГРАМАЖАВАЖНО Е ДА СПРЕШ
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДА ПУШИШ Е НАЙ НЕ РАЗУМНОТО НЕЩОДИШАШ ДИМТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ ВСЯКАКЪВ ВИД ПУШЕНЕ
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На това му се вика "целта оправдава средствата". 0.2 гр. и 1.55 гр. бурен! Залужиха си заплатите! Да им дадат по една премия и грамота! Заловиха обществени врагове 1 и 2! Ами ако решат в печката да я пуснат? 2-3 квартала стават наркомани-кръвопийци и масови убийци-шизофреници. Колко струваше само бензина за "акцията"?
5
1
 
21
 
! Отговори
весо преди 3 години
За това се обезлюдява България. 20 годишен с гриндер, 1.5 грама трева и сега ще има условна. После ще му седи в досието и проблеми в живота. Ще замине и песен ще пее.
4
0
 
2
 
! Отговори
Айде преди 3 години
Айде отиде Стоян Колев
3
1
 
16
 
! Отговори
Слепия преди 3 години
Какви са тез грамажи,на яхтите тонажи в бяло тез тука герои,за кокошка няма прошка
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малеее, акция "Bob Marley"
1
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сериозен удар! 0.2 грам марихуана.Горките хора които са ги хванали.Сега ще кешат хиляди левове за адвокати.А ушевия ще реве че много работи и му е малка заплатата.