Откриват ново COVID отделение в МБАЛ - Пазарджик

От сряда мобилни екипи във Варна започват ваксинирането на учители
8 фев 2021 15:13, Ния Христова
4
Откриват ново COVID отделение в МБАЛ - Пазарджик
Снимка: Pixabay
Първо вътрешно отделение в многопрофилната болница в Пазарджик отново ще бъде преобразувано в COVID отделение. Причината е рязкото увеличение на заразените с коронавирус в областта. Това съобщи директорът на многопрофилната болница д-р Красимир Темнилов, цитиран от Нова ТВ. 
 
"Ситуацията се усложнява. Ние сме на трета позиция след големите градове. При положение че се вдигнат цифрите, ние се връщаме към стария режим на работа, тоест със 105 легла в готовност да приемем Covid пациенти. Връщаме варианта и Първо вътрешно да приема също пациенти".
 
Продължава ваксинацията на учителите във Варна. 
 
От сряда мобилни екипи от Диагностично-консултативен център "Св. Клементина" във Варна започват ваксинирането на учители и социални работници и в малките общини от областта, каза д-р Иван Иванов, управител на здравното заведение: 
 
"Започваме от Провадия. Там ще ваксинираме училищата и социални домове. Така ще бъде в Дългопол, Аврен, Вълчи дол".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Пазарджик повечето от болните с ковид ги изкарват с краката напред ......никой не смее да влезне в болницата , така нареченото ,,лечение,, е нула
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Открийте и кабинети по психиатрия в тези отделения, както е направила Изрел? Хората масово са под огромен стрес и паника, включително и аз !
2
0
 
2
 
! Отговори
Неграмотност преди 3 години
" При положение че се вдигнат цифрите ..."Затова сме зле - управляват ни неграмотници, които даже не знаят какво е цифра. Този дали е прочел поне Винету? Всичките ли Калинки на ГЕРБ са толкова неграмотни? Заглавието не е добро - би трябвало да е закриват Вътрешно отделение в болницата в Пазарджик.
1
0
 
2
 
! Отговори
Elf преди 3 години
Xaxaxaxaxa-д-р Красимир Темнилов ???????