17-годишна е с опасност за живота след катастрофа

Пътният инцидент станал тази нощ между шуменски села
15
17-годишна е с опасност за живота след катастрофа
Снимка: БГНЕС

17-годишно момиче от село Цани Гинчево е с опасност за живота след катастрофа тази нощ, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

Пътното произшествие е станало около 2.45 часа между селата Цани Гинчево и Никола Козлево. 25-годишен водач на "Пежо 607" загубил управление над автомобила и се ударил в крайпътно дърво.

Той и 17-годишната пътничка са откарани в МБАЛ-Шумен. Тя е с черепно-мозъчна травма и е настанена е за лечение с опасност за живота. Водачът, адресно регистриран в с. Цани Гинчево, е правоспособен и с фрактура на лявата подбедрица.

Извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: катастрофаранена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да повярвам какви глупости се пише само .Как може да кажете за човек който не познавате какъв е от къде на къде магистралка пълни глупости. Познавам лично това момиче и нито е магистралка нито е имала нещо общо с даденото момче просто приятели .Били са на купон в съседното село и са се пребирали заедно към селото. Толкова да сте злобни момичето се бори за живота си а вие я плюете.МНОГО ЖАЛКО И ДОЛНО ОТ ВАША СТРАНА !
11
0
 
2
 
! Отговори
Да се оправя НО преди 3 години
НО САМО ДА НЕ СЕ вземе да наражда себеподобни. Държавата няма нужда от такива добичета.
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано да се оправи момичето. Аз също съм се возила при батковци като ученичка, но се прибирах до към 10-11 вкъщи. Това в 3 часа да се мота 17-годишна по улиците както се вижда не е много безопасно. (коментиращите...нали разбирате, че може да е вашата дъщеря? Може да забегне с гадже, да не знаете къде е, да я търсите и да се притеснявате и да се окаже, че е участвала в ПТП. Ще ви стане ли хубаво да четете пожелания "дано не се размножи"? Доста е жестоко, някак. Всеки има право да бъде млад)
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано не се размножи като порастне мамината... Неадекватна непълнолетна с почти 10 години по-голям от нея пикльо посред нощите по дивите пътища... сигурно е с адски високо IQ... Представям си наследниците й какво ще вършат...
8
1
 
7
 
! Отговори
Waffen SS преди 3 години
До Селчо//Демек ""елит"",ами браво.Креативно е момичето ,ако така прогресира ,най-вероятно ще се окаже в НС. в компанията на други от тази професия / те там всички са такива/ независимо от пола и ще определя евро-атлантическото бъдеще на България
7
3
 
7
 
! Отговори
Селчо преди 3 години
До Waffen SSМомичето е работило като магистралка първо се почва от междуселския път и после до магистрала върха се постига когато се стигне до голям град да се практикува древната професия.
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В този час от къде за къде ли са пътували между селата ?
5
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това злощастно събитие е част от мракобесно - тиранинчата ПРОМЯНА на половонегодния близач, фигурант, некадърник и самальотчик от харманли румен радев ветото, чийто син замеря с бутилки и парчта пица невинни минувачи на младежки нарко - пиянски кръжок от нелегално работещ *** бар в условия на пандемия!
4
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами и сина на руския Резьидент е на тия годиниТой кво прави навън ... бсщаа му за кво мисли ?!За девойките които ми доставя нощем Карбовски ли ?!?!
3
3
 
21
 
! Отговори
Waffen SS преди 3 години
И какво е правило това момиче в 3 часа през нощта по някакви междуселски пътища.А още по -интересно е как родителите и сладко са спинкали
2
6
 
9
 
! Отговори
Ако умре преди 3 години
Ще бъде писана като Ковид-19 жертва.
1
2
 
23
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Не се спират тия по селата. Как не седнаха да учат,да спят или да се трудят.