5.60 лв. струвал фиша на спечелилия 8.5 млн. лева от тотото

Това е най-голямата сума, вземана накуп от един участник
9 фев 2021 20:38, Петя Славова
23

Фиш на стойност 5 лв. и 60 ст. е донесъл на собственика си близо 8,5 млн. от тотото. Късметлията е от Пловдив и се очаква да получи най-голямата сума, вземана накуп от един участник, съобщава Bulgaria ON AIR.

Тотопунктът, в който е пуснат фиша, се е прочул с произвеждането на милионери. За един месец вече двама късметлии са взели големи печалби от него.

"Най-обикновени хора идват и пускат тото - пенсионери, млади хора напоследък", сподели Елена Томова, която продава фишове в тотопункта.

Едни от пловдивчани поздравяват новия тотомилионер, а други не вярват, че пари се печелят лесно. Щастливецът, ударил джакпота за 8,5 млн. лева в Пловдив, е първият тотомилионер за новата година и 113-ия в историята на тотото. На Антоновден в същия пункт е пуснат тотофиш за играта 6/42, с който е спечелена сумата от 911 хиляди лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Бай Коко преди 3 години
Честито! Сега вече ще разбере колко много роднини е имал, и колко много знайни и незнайни НПО та има .
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жив и здрав да е пловдивчанинът дано ДАИ боже живи и здрави и ние да сме на неговото место повече какво да кажа!
18
3
 
8
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Доста дълго време събираха тези 8,5 милиона. Събираха ги за изборите. И ги пуснаха точно в началото на кампанията. Уж случайно...А всъщност нищо не е случайно.
17
0
 
15
 
! Отговори
Невярващ на очите си преди 3 години
Спомняте ли си два поредни тиража като излязоха едни и същи числа от 6/49? Някой беше забравил да смени комбинацията..беше весело. Едва ли се е променило нещо, освен глупостта на хората.
16
3
 
7
 
! Отговори
Tonita-7 преди 3 години
Продава ли фиша? Ще му оставя И бакшиш:)
15
1
 
12
 
! Отговори
НИКОГА преди 3 години
Спрях да играя тото след като разбрах че няма начин да разчиташ толкова много на Късмет , след като има толкова много късметлии - Тото е частна Фирма на Пеевски , част от парите се дават на няколко спортисти - Кубрат Пулев , Григор Димитров и Иляна Раева .Въпрос на Време е ЕС да започне Наказателни Мерки за Измама .
14
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
''5.60 лв. струвал фиша на спечелилия 8.5 млн. лева от тототоТова е най-голямата сума, вземана накуп от един участник''Toтото не плаща накуп цялата сума алоуу!!!!Години ще я плаща!Хазарт при комунист има ли бе?!Комунист само знае да взима не да дава!В капиталистическите държави е друго.
13
2
 
20
 
! Отговори
Иван преди 3 години
В Америка наскоро спечели един милиард късметлия, а тук ни залъгват с трохи - мижави милиони. И джакпота ни хилав, като цялата държава.
12
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мислите ли че 8 500 000 ще оставят да ги вземе някой обикновен човек ???? Спечелил ги е някой приближен до правителството или до шефовете на тотото ! Тоя филм ни го прожектират от 30 години! Делян Пеевски стана милиардер от тотото, не си мислете, че тая далавера са я прекратили!
11
1
 
20
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Фиша е пуснат от свинаря гергов който му е подарък.Така навремето зета на кмета на Симитли спечели милиони като му дадоха попълнен фиш лично от майката на делянчо
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижти т.н.лотарийни игри.Примерно,Разбий трезора.5 лв.Броя на напечатените билетчета е 30 милиона.Демек всеки ,от бебе до старец,трябва да купи по 6 билета,та да има шанс някой да спечели.Да не говорим,че билетите с големи печалби не се пускат.При Божков отвреме навреме се падаше някой лев.Тука-нъцки!Не се лъжете да ги спонсорирате.
9
1
 
1
 
! Отговори
alf преди 3 години
една колонка е 1,1 лв. За протокола комб струва 5.5 плюс 0-05 ст за фиша
8
0
 
8
 
! Отговори
Тотов преди 3 години
Със здраве да си ги харчи.
7
1
 
14
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 3 години
Жалкото е че има балами дето помагат да се трупа тоя жак-покт- лъжат се с мисълта "Къде не съм ги дал 5лв " и си капят в правилните джобове.
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До де я докарахме! Да ни липсва някой, като Васил Божков!
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ATAKA_FOREVERСамо в моето "село" имаме две печалби по 250 000 лева. И познавам хората. Всички печалби бяха истински. Тоя, дето си мисличе са скътавали по 500 000 - 1млн лева от печалби на месец, щото видиш ли - не им стигали по десетките милиони оборот, може да се гръмне.
4
3
 
2
 
! Отговори
Да почнат преди 3 години
Отново всяка вечер да излъчват режисирани репортажи със спечелили като Божков. Иначе не им вирваме, мутри вън!
3
2
 
23
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 3 години
Васил Божков даваше по 50 Хил. На месец Ама поне Даваше. Нещичко...Апък На туй "ТОТО"2 - ПО Времето на Ирен Кръстева (Майка на Делян Пеевски и Слуга на Доган)70% от Джакпотите (мелеони) ги Спечелиха Точно Доган т.е.Пеевски.(номера беше -"Правилните" топчета бяха по-Малки.И така една седмица бяха забравили да ги сменят- и О'Чудо !! Два поредни Тиража Еднакви числа!
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков ги даваше за месец, всеки месец ...
1
5
 
31
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Аха... ясно - разбрах!!!И имаше един джакпот дето два месеца се събираше пък изведнъж 6 човека налучкаха комбинацията, имаше и едни и същи числа дето се паднаха в 2 поредни седмици, имаше и един спечелен джакпот дето никой не го потърси и потъна в бюджета.А имам и познат чийто тогавашен шеф си "спечели" мерц Ц класа W203, на половин цена.Знаем я нашата лотария - както казва Байче - Шменти Капели. За 5.6лв ще си купя 4-5 кенчета бира...