Роми пребиха горски надзирател

Униформеният е откаран в болница с наранявания по тялото
9 фев 2021 14:07, Ния Христова
72
Роми пребиха горски надзирател
Снимка: Pixabay
Двама жители на мъглижкото село Зимница са били задържани след сигнал за посегателство срещу униформен служител на държавното горско стопанство, който се опитал да пресече незаконната им сеч в местност между Зимница и близкото Милево, пише в. Монитор.
 
Инцидентът е станал около 14,30 часа в понеделник, когато обикалящите района си служители забелязали каруците. Задържаните имат зад гърба си вече престой в затвора за побоища и кражби. Единият нападател е познат с прозвището си Малкия Митко и наскоро е напуснал килията, коментира кметът Генчо Райчев. 
 
Пострадалият униформен е бил откаран в болницата с наранявания по тялото от сопа. Тепърва ще се изяснява кой от двамата бракониери е нанесъл ударите.
 
Час след сигнала в Зимница са пристигнали няколко автомобила на РУ „Полиция“ – Казанлък и жандармерията. Направена е проверка на домовете на криминално проявени местни жители, където са установени множество места незаконно отсечени дърва за огрев.
 
Очаква се към 14,00 часа съвместна пресконференция за инцидента да дадат представители на старозагорската окръжна прокуратура и ръководството на РУ „Полиция“ в Казанлък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя сигурно е бил единствения горски който не е в играта.
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма нищо, те тъй се интегрират.