Нападението над горските в с. Зимница е било брутално

Близо 20 бракониери, въоръжени със сопи, са атакували джипа
10 фев 2021 14:41, Ния Христова
61
 
Разследването на побоя над горски служители от село Зимница продължава. Тежкият инцидент е от преди два дни.
 
Близо 20 бракониери, въоръжени със сопи, нападат джипа на лесничеите, които ги спират заради каруца с натоварени дърва. Пострадал е един от тях.
 
"Случи се много бързо. Само видях с периферното си зрение, че има човек отляво до мен и се приведох напред", разказа пред Bulgaria ON AIR пострадалият Божидар Данев.
 
"Горският надзирател е бил ударен с тояга в областта на лицето през прозореца в момента, в който се е опитвал да затвори самия прозорец. Като деянието се отличава с изключителна дързост в случая", обясни заместник-окръжният прокурор Георги Видев.
 
"Видяха ни с каруцата и веднага от махалата няколко леки автомобила дойдоха без обяснение, без нищо, и започнаха да се държат арогантно", каза Добромир Коев.
 
В село Зимница полицията е провела акция за добиване на незаконна дървесина. Нападателите са били задържани.
 
Агресията срещу горските служители била ежедневие. Горските настояват за увеличаване на техните правомощия и възможността да могат да правят арести на бракониери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
26
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 3 години
И ко прайм ся? Имаме ли полиция,армия,съдилища,държава или имаме БХК,7 (седем) партии и ромски правила и закони? Никой не защитава България и българите. Тия нападат през дена държавни служители а нощно време пребиват и ограбват невинни старци и жени...Кога ще отстраните техните закрилници евреите...или вече няма никаква надежда,защото сте се продали на Сатаната...
24
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ореха е забранен за изсичане в България и е под закрила, абсолютно забранено е, да се секат орехови дървета,но никой не спазва законите!Сега в затвора за 3-4 години и един хубав бой, да се научат и друг път да не бият горските служители!
23
0
 
29
 
! Отговори
До 13 преди 3 години
Тези бракониери не са ничии избиратели! Не политизирайТова не са явление от 5-10-15 години !Те са от както се помня.А аз помня много,много отдавна! Само бой и трепане ги оправя/за малко и после пак/.Единственното е да се ,,редуцира" бройката!!!
22
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престъпление срещу държавен служител, опит за убийство - АЛО г-да СЪДИИ, 20 години са малко за това.
21
0
 
26
 
! Отговори
Запознат преди 3 години
В зимница друго освен шведи няма.
20
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има различни видове оръжия,включително и такива,които уВреждат или приспиват човека,но не убиват!
19
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дайте им оръжия и белезници на горските и увеличете бройката им,защо ги поставяте под опасност?Има различни видове оръжия,включително и такива,които уреждат или приспиват човека,но не убиват!Преди години беше убит един горски,а колегите му пребити и плачеха от безсилие,докога ще продължава това?И махнете лобистките закони в полза на секачите,които герберите въведоха!
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен в гората вълците ще свършат работа, но тая напаст и вълците няма да я изядат...
17
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия са от електората на Гумен Крадеф Решетников
16
2
 
5
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
Те ли да идат там бе умнико ? А ти ще лежиш на тюфлека и ще раздаваш правосъдие? Като си патриот,защо не сте в редиците на защитниците на закона ,а точно обратно !Скрил се човекът -анонимник зад клавиатурата и акъл дава!!!.....Не си по различен от бракониерите,напротив такива анонимници -многознайковци,не станали мъже,не ходили в казарма,без ден трудов стаж и говорещи като ,,експерти" сте много по голям проблем за държавата.Къде са формациите ли?Къде си ти ,мочко!!!
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И вместо Гешев да стовари цялата тежест и медийна прислуга, така публично да се покаже мааалко 'държавност' те пак се покриха. Нали бракониерите са от електората податлив на купуване.С други думи - утре това ще се повтори и на други места и отново няма да има никаква реакция.Или може би трябва да стане като в КАТУНИЦА?
14
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като синът на фигуранта се забавлява защо и електората да не се забавляват
13
0
 
15
 
! Отговори
Dtrumpp преди 3 години
Диваци
12
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези браконери са избирателите на Ромския ГЕРБ.
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горските използват езика на омразата! Сезирайте бързичко БХК! Това е недопустимо! До кога ще обвинят братята данъкоплатци и електорат за всичко?
10
0
 
17
 
! Отговори
Сряда преди 3 години
Респект към горските, които в случая не са се снишили.
9
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забележете колко са нагли крадците чак и на бой скачт срещу длъжностни лица, това е нападение срещу държавата.
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
къде са патриотичните така наречени формации. Преди да навлязат в помията, за да се наядат и те с фекалии, тръбяха, че ще настояват за либерализация на закона за притежание на лично огнестрелно оръжие. Още, че ще защитават държавните служители от нападенията на ония същества, чрез специален закон. Къде сте бе? Каракачанино? Татарино? Болене? Срам сте за нацията, че се накичихте с патриотични имена
7
0
 
26
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Единственото решение е включването на боят в тояга в Наказателния кодекс. Поставяме минимум 40 тояги на голо и се излъчва по националната телевизия. След първите двама бити индуси другите ще се кротнат. Просто на тая територия народа се озаптява само с кютек.
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
20 тъмни бракониери лесно се разстрелват, но после трудно се ровят през зимата.