13-годишен е със счупена челюст, след нападение от съученик

Бутнато колело е причина за спречкаването между двамата
12 фев 2021 11:10, Ния Христова
31
13-годишен е със счупена челюст, след нападение от съученик
Снимка: Pixabay
13-годишно дете от Костенец е със счупена челюст, след като е било нападнато с юмруци от по-голямо момче. Бутнато колело става причина за спречкването между двамата, предаде Нова тв.
 
Пострадалото момче е с шина в устата и продължава да се лекува. Родителите му са подали сигнал в полицията и по случая вече има образувано досъдебно производство.
 
"Минаха 2 седмици от лечението. Синът ми не може да говори и да се храни. Има разкъсани нерви, които не е ясно дали ще се възстановят. Наложи се спешно да свалим брекетите му.  ападението се случи на 27 януари. Синът ми си е играел с приятели. Станало е спречкване между него и друго момче. Моят син му бута колелото му и другото дете го удря с юмрук в челюстта", разказа  майката на пострадалото дете Нина Стаматова.
 
Тя каза още, че в деня на инцидента по-големият й син е отишъл в дома на семейството на нападателя, за да попита защо се е стигнало до подобна агресия. Майката обаче го е изгонила.
 
"Бях много разгневена и написах пост в профила ми във Facebook, за да обърнем внимание на тази нечовешка постъпка. След серия негативни коментири майката на момчето, което нападна детето ми, ми писа и поиска да се видим, но аз отказах", каза още Нина Стаматова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
9
 
! Отговори
За Военен режим сме! преди 3 години
В Трудов лагер маминото детенце пак щеше да чупи ... камъни с големия чук.До полудяване чак!Обаче това е в лошия Китай, а тук в добрия ЕС се изтрепваме вътре в племето.
6
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупава момчешка история.И преди 30 години се случваха тия неща.Пубертет, перчене за пред момичетата. Завършил съм езикова гимназия, но и там между момчетата се е случвало да се посбием. После пак сме били приятели.И никой не пишеше и не го правеше на драма.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Социализират се децата...
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3това е резултатът от простотия и бясна селяния и липса на възпитание.свободата е хубаво нещо ама за нормалните хора.за полy-човеците е трагедия
3
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната ученическа простотия! Това е резултата от свободията, защото у нас под демокрация се разбира точно това : децата се оставят да вършат каквито си искат глупости, не може да им се търси сметка, не може да се изисква дисциплина...Тепърва ще берем плодовете на поколението, израснало в пишман демокрацията. Никаво домашно възпитание, негжлижиране от училището и накрая получаваме продукт, негоден за пазара на труда, реално негоден за нищо, дори вреден за самия себе си.
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
диви селяни.или роми или българи с ромски манталитет.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има надежда за тая държава!Ха ха ха ха ха ха ха ха...