Тираджия едва не прегази шеф на областна пътна служба

Инцидентът е станал в Прохода на Републиката
15 фев 2021 09:08, Ния Христова
33
Тираджия едва не прегази шеф на областна пътна служба
Снимка: БГНЕС
Румънски шофьор на ТИР едва не прегази шефа на Пътната служба във Велико Търново. Инцидентът е станал в неделя в Прохода на Републиката, докато пътят е бил разчистван. 
 
Шофьорът не е спрял на стоп палка и ударил крака на директора на Областно пътно управление.
 
"Тежкотоварните автомобили бяха спрени, за да може почистващата техника да излезе към върха и да стартира почистване. Бяха спрени 4-5 тежкотоварни автомобила, като един от тях беше с румънска регистрация, управляван от румънски гражданин. Той започна да свири, изнервен от това, че е задържан. Чупи волана наляво и тръгна рязко. Аз бях пред камиона, опитах да го спра, но само бързата ми реакция ме спаси от по-сериозен инцидент", разказа пред Нова тв инж. Венцислав Ангелов.
 
Шофьорът се отправя към върха, след като игнорира сигналите на органите на реда. След подаден сигнал няколко километра по-късно мъжът е спрян. Наложена му е и глоба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От години в района на търново е най-лошото почистване ,влезеш ли от Предела става страшно скоро ги гледах спряха движението за три часа за да изчистят четири пръста сняг на два километра ,чакат да спре снегът да се забатачи всичко И тогава почват
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Тираджия едва не прегази шеф на областна пътна служба"Следващия път - повече късмет! :)
24
2
 
3
 
! Отговори
до 16 преди 3 години
Селооо, май нищо не си схванал от писаното от човека,най-вероятно толкова нещица имаш горе. За да вникнеш в написаното се научи да четеш между редовете,знам че ти е трудничко,но..Коментара е за безпрецедентното и арогантно шофиране на чуждестранните тираджии в пределите на България,които нямат никакво желание да зачитат нищо в Бг, ЗАЩОТО ГЛОБИТЕ НЕ ГИ "ХВАЩАТ",защото милата ни родина не полага никакви допълнителни усилия, за да си вземе своето. АНАДУНМУ...
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 26Ако трябва да пристигнеш в еди-колко си часа когато вали сняг, да си се сетил да тръгнеш по-рано. Ай сиктир от нахални тираджии.Щом като са го спрели, ще спре. Независимо от причината!И не знам що се обяснявам на скъсан ***, като теб?Ходи се скрий некъде и не се появявай повече, сeльo смотан.
22
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до Анонимен 23Длъжен е да спре ако има препядствия по пътя. Никъде не пише че ако тези не работят и спрат движението, че водачите са длъжни да спират. Да работят, пак казвам. Ти ако си купиш винетка за 50 кинта, само да преминеш, няма ли да роптаеш че те спират. Ако трябва да пристигнеш на адрес в еди-колко си часа и те бавят - няма ли да роптаеш. Ей, ***, не ми се прави на велик. Щот си по-долу и от румънците.Плащаш - караш. А те спират. Значи хем ти вземат парите, хем те спират.
21
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23И ти си мaлoумeн като румънещито!Какво като си е платил?Не трябва да се съобразява с другите ли? Освен това е задължен да спре, ако го спрат.А ти си тъпo кoопeлe!
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дават ми некъв брадясал, некъпан с яке отпреди 20 години - седи в снегорина и чака. Бил чакал да спре да вали и да тръгне да чисти. Нееее, чака да му наредят кога да тръгне. Няма ко да чакаш - затова си там, да чистиш а не да чакаш на някоя отбивка и да спираш движението. Бачакаш, затова ти се плаща. Ако трябва цяла нощ ще правиш тигели надолу-нагоре. Ама той спрял и чака. Еййййй, ***, ганчооооооооооо
19
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално. Човека се изнервил че го спират. Нямат право да го спират. Той плаща за да премине през тая територия. Щом плаща - значи трябва да минава и да не е възпрепядстван. Човека си е прав, ама ганчовците сте стадо - плащате и ви казват Ми няма да минавате. И вие си траете. Те били чистили пътя?!?!?! Ми да си го чистят, не е нужно да се спира движението.Оня пък дет писал за германия-ей, момче, в германия нямат подобни проблеми - защото пътни служби работят. Не седят и да чакат да спре да вали
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видя ли кола с румънска регистрация, оставям минимум 10 метра между мен и нея.
17
1
 
4
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Следващия път да го сгази и да плати глоба !!!Абе ви еу ред ли сте !!!За опит за убийнство и то предумишлено - глоба !!!Затова и чужденците правят к'вото си искат, щото знаят, че с пари ще се отърват !!!Грешно е да се кълне, но докато не сгазят някой големец, все така ще бъде !!!
16
0
 
13
 
! Отговори
Митко 21 см преди 3 години
Глобата голяма ли е? Кой ще я плати, те чужденците не може да им се събират наложените глоби тук, понеже нямат имущество. Същото е като да глобиш кафяв гражданин хахахах
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига хейтихте бре , ти в Германия минавал ли си по пътища подобни на българските проходи докато вали сняг и има буря? Навсякъде по света при вятър и снеговалеж спират камионите - все нещо да ви е виновно.
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В САЩ щяха да го застрелят и всичко ще бъде наред.
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тези взеха да ни газят. Кой не го е решил, той не го е направил. Велика държава сме.
12
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До daa,ганчоооо,в Германия и Франция,такива ганьовски непочистени пътища няма,пък ти няма смисъл да ходиш до там,мини дунав мост,и ще видиш идеално почистени пътища.
11
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румъния нали беше много развита държава?
10
3
 
11
 
! Отговори
daa преди 3 години
Този румънец като го спрат в Германия,Франция за нещо подобно,дали ще се позволи да прави такива маневри?!? Всеки чуждестранен тираджия знае,че в западна Европа са ДЛЪЖНИ да спазват всички закони и щат не щат карат по провилата. Успокоителното за тях е,когато пътя им минава през България,защото знаят че тука ще наваксат с времето,с което са се "забавили" в цивилизованият свят. Тука не вземат книжки,гобяват ги с "х" лв.,които на 99 % не ги плащат,защото нашите просто не си ги търсят както запада
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що пишете глупости имате ли си предствава какво е тир да те удари пък било то и по кракът, друг въпрос е защо не са му турили прангите, а се е отървал само с глоба.
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Любопитно ми е този тираджия дали би си позволил да не изпълни полицейско нареждане в Германия, изобщо не питам дали би прегазил по такъв начин човек, особено служебно лице. По-долу намекнаха, че у нас и тираджии и останали правят каквото си искат защото няма държава, няма полиция, няма съд и прокуратура.
7
2
 
12
 
! Отговори
тъй де преди 3 години
Глобата не е нищо, трябвало е и шамари да има за мамалигара.