Извадиха безопасна игла от шестмесечно бебе

Била закачена на възглавничката на детето против уроки
23 фев 2021 13:22, Ния Христова
10
Извадиха безопасна игла от шестмесечно бебе
Снимка: Pixabay
Шестмесечно бебе погълна безопасна игла, закачена на възглавничката му против уроки, съобщи "Монитор". Благодарение на намесата на лекарите от УМБАЛ "Света Марина" бе спасено.
 
За случая съобщи проф. Виолета Йотова, ръководител на направление педиатрия в болницата. "На възглавничката на бебето била закачена безопасна игла с „очичките“ против уроки. Родителят за секунда е вършил нещо друго и когато се обръща вижда, че детето гълта безопасната игла.
 
Бебето беше веднага доведено при нас и лекарите извадиха иглата, като няма никакви травми за малкия пациент. Съветвам обаче родителите да бъдат много, много внимателни, когато оставят децата си, особено бебетата в близост до такива дребни предмети, защото те слагат всичко в устата си, а това може да доведе до сериозни проблеми", коментира проф. Йотова.
 
Тя обясни, че подобни инциденти са изключителна рядкост, но родителите те трябва да са внимателни.

10
Още от Страната
Недостиг на ваксини в Пловдив
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
Бога ви преди 2 дни
До 8, този с иконата. За пореден път се обеждавам, че религиозните хора са големи профани и наистина не знаят, в какво вярват. Иконите по същество са абсолютно същата ерес в християнството, както са баячки, врачки и прилежащите им амулети. 1 божия заповед, да нямаш други Кумири освен мен, иконата била тя и на самия Бог е ИДОЛ, неодушевен предмет, като статуи, картини (икони) и тн. Така че иконки на майки, лели и светци със змейове са на едно ниво с куршуми, конци и танцуващи по въглища.
9
5
 
11
 
! Отговори
До тва долу преди 2 дни
И иконата на божията ти майка е същото като червения конец, едно нищо, картинка. Най-много художествена или антикварна стойност да има. Да смениш една глупoст с друга не значи, че си поумнял.
8
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Вместо да сложи малка Икона на Божията майка, тя турила безопасна игла. В България за голям срам на всички, зичниците и атеистите са вероятно 90 % от населението.
7
1
 
7
 
! Отговори
да знаете преди 2 дни
Споко, все пак иглата е БЕЗопасна.
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
21 век братче...
5
0
 
19
 
! Отговори
Amena преди 2 дни
На таз майка силно ѝ е урочасала главата. Аман от подобни сатанински глупости. Най-много ме кефят тия, дето хем на църква ходят, хем червени конци си връзват. Спомням си как един поп демонстративно сряза един такъв, вързан на ръчичката на бебето, което кръщаваше. Това е или безумно невежество, или висша форма на двуличие.
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Със сигурност е било по времето на ретрограден Меркурий.
3
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Безумни щуротии, за малко да си загубят бебето от глупост. Уроки, няма такива измислици.
2
0
 
20
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 дни
ПО ЦЯЛДЕН СА РОЯТ ВЪВ ФЕЙСБУКА ПАК ДОБРЕ ЧЕ СА Я СЕТИЛА ЧЕ ИМА ДЕТИ
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Мат'рял, кво да прайш.