ГЕРБ спечели от първия тур вота за кмет на Мъглиж

Д-р Душо Гавазов, който досега бе заместник-кмет, е новият градоначалник
37
ГЕРБ спечели от първия тур вота за кмет на Мъглиж
Снимка: Община Мъглиж

Д-р Душо Гавазов, издигнат от ПП "ГЕРБ", е новият кмет на Община Мъглиж. Той получи 58,99 на сто от гласовете на избирателите в общината, съобщава БНР.

На второ място е Златко Острешев, кандидат на Местната коалиция "ДБГ- Движение 21- НДСВ", на трето място е кандидатът на Коалиция "БСП за България" Меглена Филипова.

На 28 февруари правото си на глас упражниха 50% от избирателите.

Извънредните частични избори в община Мъглиж се проведоха заради внезапната смърт на кмета Господин Господинов през септември 2020 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Печели как...видях е по тв ромовете как са изструктирани
32
4
 
2
 
! Отговори
Истината от Мъглиж преди 3 години
В Мъглиж 50% са роми-това е избирателната активност. Познайте защо и как са гласували.Другите хора са отвратени, а и ги е страх ,защото заплашват ,че ще им съсипят селския бизнес. Това е в тази община , а и предполагам във всички малки градчета в България. Ромски вот с кюфтета и парички ,ачитавият народ е отчаян-не гласува от омерзение или страх- ей това е !
31
2
 
3
 
! Отговори
Иван преди 3 години
дясното бсп победило центристкото бсп и оставило традиционното бсп в калта....
30
5
 
3
 
! Отговори
До 27 от фен на БСП преди 3 години
27ДДРОнегпреди 2 минути 1 0До Анонимен 15В България комунистическата партия роди много отрочета и едното е герП !!!#################################Тъй като ние от БСП сме наследници на БКП, значи всичко е точно.Победата пак е наша.Щом като ГЕРБ са комунисти.
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ви пуснаха от 4ти километър? Питай др Десислав Тасков! Той пуска квитанцията и те пускат! :)))))))))))
28
5
 
11
 
! Отговори
Един от народа преди 3 години
На пух и прах станаха всички социологически проучвания, че видетели управляващите нямали никаква подкрепа и над 60-70 процента искали те веднага да се махат.Е, явно реалността е друга !И крайно време е всички комунистически отреп-ки, заливащи ни с мантри спуснати им от Позитано, да вземат по езин горям камък и да се хвърлят от Аспаруховия мост.
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално.Като няма алтернатива,народа гласува за по малкото зло.
26
6
 
5
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
До Анонимен 15В България комунистическата партия роди много отрочета и едното е герП !!!
25
10
 
4
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
ЗА жалост това ще се повтори и на парламентарните избори след около месец ... Жалко, но ни чака четвърто управление на герП ...ДАНО НЕ съм прав !!!
24
1
 
8
 
! Отговори
Ossi преди 3 години
Няма значение. В България има ли ги? Има ги. Има ли турци? Има. Тогава какъв ви е проблемът, че са гласували за ГЕРБ. Гюнай Хюсмен, бивш кадър на ДПС е кандидат за депутат от ГЕРБ. Ако спечели в тази дпсарска крепост Разград ще е супер. Това е началото на края на ДПС, а не да бройте какви гласували за кого. Ако имаше швед, за когото всички шведи да гласуват под строй по ли щеше да е добре? Не! На това разчита Доган, да дели хората, а той да си живее в палата.
23
0
 
9
 
! Отговори
Празников преди 3 години
Ндсв и дбг-движение21 се изпокараха, защото ги хванаха с оранжевите маски!!!Цирка ще продължи на 4.04Хахаха
22
7
 
14
 
! Отговори
евала преди 3 години
ГЕРБ и шведите явно говорят на един език - този на парите!!!
21
6
 
5
 
! Отговори
xaxsas преди 3 години
До 18 - Ами политиката е и реклама. Да бяхте им обяснили на Шведите щащво представляват герберите. Като на 100 човека един говори английски печели този който го говори, в случая явно гербаджията.
20
11
 
11
 
! Отговори
хо - хо преди 3 години
Очаква се ГЕРБ да купят до 300 000 гласа.Така се работа там. Полсе да не обясняват, че Фандъчето много я харесвали в Христо Ботев, Факултета и Филиповци, където има между 90 и 95 % "подкрепа". Само *** може да повярва на това, затова трябва масово гласуване на 4-ти - независимо за който и да е друг.
19
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази община от 10 години се управлява от гербери, уж те са майстори в строенето, хората на пътищата... А в община Мъглиж няма 2 километра път последователно, който да не е пълен с дупки. Нещо страшно е! Вярно че е селска община, ама чак пък толкова!
18
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да споменем, че Мъглиж е много симпатично планинско градче с чист въздух, но половината му население е от шведски произход. За да спечели Гавазов на първи тур, а в шведските секции имаше изключително голяма активност, сами се сетете за кого са гласували и кой разчита на електората.
17
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 15 и 16Кога ви пуснаха от 4ти километър?
16
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз ще гласувам само за др Десислав Тасков от БСП! Искам да му ремонтирам автоматичната скоростна кутия! :))))))))
15
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистическата наглост и лъжи край нямат - Импексова каза, че се бори за първото място!? На коя планета живее тази жена? Те в селото не я пускат, тя за поповата къща пита! Това в Мъглиж - в големите градове още по-голям резил ще преживеят. Време е да се закрива Престъпната Червена Партия. България е последнната страна в Източна Европа, в която бившата тоталитарна партия не е заличена. Тя навреди достатъчно, време е да отиде там откъдето е дошла - в мавзолея при Ленин.
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Душо Гавазов-името му казва всичко