Проверяват заведенията в Бургас, откриха нарушители

В едно от тях управителят бил без маска
13 мар 2021 10:03,
13
Проверяват заведенията в Бургас, откриха нарушители
Снимка: БГНЕС

В деня, в който в България се навършва една година от въвеждането на извънредно положение заради COVID-19 и масовата ваксинация е спряна до второ нареждане, нарушаването на противоепидемичните мерки продължава. Тази нощ екипи на РЗИ и Агенцията по храните бяха на проверки в заведенията в Бургас. Те съставиха и актове за нарушение на правилата.

"В едно от заведенията нямаше хора. Нарушение обаче има - управителят е без маска и ще получи санкция", посочи гл. инсп. Росен Енчев от УКОРС - Община Бургас.

"Работихме до 22 часа. Бях без маска и ще си понеса отговорността. Постоянно ме задушава и когато си отидоха клиентите си позволих да я сваля", обясни пред Нова тв управителят Добромир Коев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
DD2 преди 3 години
Това ме уби! Съставили му акт, защото стои сам в помещението и е без маска!!! Андрешковци, не ги е срам!!! В тях сами с маски ли стоят! Вместо да ги похвалят и да им благодарят, че спазват правилата, те пак като прости даскалици размахват държавната пръчка!!! Възмутително!!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
В Covid отделение могат да стоят с маски и тежки облекла ,а този дето печели си задушавал Е какво следва да се предприеме...
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали щаба каза, че махат мерките защото народа не ги спазва.Кой е виновен, че поощрява не спазването на мерките?Лицемерие е това от страна на "държавата".
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не само в Бургас ...заведенията на 80%не спазвата мерките ,вижда се като минаваш по край тях ,даже не е нужно да влизаш ,ни още не съм видял тия агенции да правят проверки в хранителните вериги !някой да ги е виждал ?
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
nikoi ne mu prechi da si smenia maskata, kolkoto pati iska prez rabotnoto vreme i po vreme na zadaljitelnata pochivka prez trudovia den. tova otnema sekundi vreme kolkoto da si sloji svejo chervilo, priasna ochna linia ili spirala na miglite, kolkoto da si otmiata kichurite i da si namestva tupeto v pricheskata, gerdancheto, obicite...;-)
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали знаете, че тази тъпотия с маските пада в съда още от раз. Затваря, ще стои сам в празното си заведение и ще е с маска, за която е доказано че повече вреди отколкото помага. Кажи му държавен хрантутник и нищо друго.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2Явно не е възможно да се работи една цяла смяна с маска.Може да работят до толкова до колкото да се снимат и да качат пост във социалните мрежи и да кажат че всичко спазват.
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Управителя да беше отделил малко пари за охрана и да беше наел 2 момчета от фитнеса и нямаше да го глобят.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе, не може да е вярно! Държавни служители да открият нарушители и да не си тръгнат с пликче под мишницата. Аз само с една разходка из квартала минавам покрай 7-8 заведения. Единствено в едно се спазват мерките, дистанция, маски, дезинфекция.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А каска имал ли е?