Затварят "Витиня" в събота през нощта, пренасочват трафика

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание
13 мар 2021 09:51,
6
Затварят "Витиня" в събота през нощта, пренасочват трафика
Снимка: БГНЕС

От 20:00 ч. днес до 6:00 ч. сутринта в неделя /14 март/ ще бъде ограничено движението на всички моторни превозни средства в тунел "Витиня" на автомагистрала "Хемус". Спирането на трафика през нощта е за почистване на тръбата за Варна, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура".

Трафикът в посока София ще се пренасочва по пътя Ботевград-София на пътната връзка при 35-ти км и ще се връща на магистралата при 30-ти км на пътна връзка "Витинска река".

В посока Варна автомобилите ще преминават по обходния маршрут по пътя Ботевград - София при пътна връзка "Витинска река" на 35-ти км и ще се включват в магистралата при 47-ми км на пътен възел "Ботевград".

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват стриктно пътната сигнализация, посочват от АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имах баба и дядо в Монтана. От малък ( от както имам спомен за пътуване с кола) до сега 38 г. Не си спомням до Ботевград да сме се движели в една лента защото другата е в ремеонт, или мост е в ремонт, или тръба на тунел е в ремонт,,,От както аз карам 20 ГОДИНИ... също нямам спомен като бял човек да съм стигнал до Ботев град. 3 излизания на тоя ПЪТ ( зашото магистрала е друго ) и след това се посещава сервиз.. Проверка дали всички биалетки,тампони, моаншони и др. части са си по местата :)
5
1
 
21
 
! Отговори
хаха преди 3 години
за 35 год. съзнателен живот не помня някога всички тунели да са били отворени едновременно.
4
0
 
19
 
! Отговори
Дай Бойко преди 3 години
Бойко, отвори тръбата посока Варна най-накрая. Уж щеше да е на 4-ти януари, но и тогава не стана. Забравих откога се ремонтира, но са години. Това не е сериозно. Ту Елмър е км и малко. Хората прокопаха тунел под Босфора по-бързо. Какви са тези галерии, какво е това чудо?!
3
0
 
10
 
! Отговори
аа1830 преди 3 години
Витиня и затваряне/отваряне/ремонт/временно/в едната посока - винаги са заедно тези думи откакто се помня. Да земат да го запушат тоя тунел накрая и да се спре с тая мъка.
2
5
 
14
 
! Отговори
Магистралин преди 3 години
Защо направо не затворят и официално да закрият "автомагистрала " Хемус?!Аз не помня случай в който да минавам по тая псевдо магистрала и в някой, поне в един от тунелите да не е ограничено преминаването поради някаква причина. Това е от повече от 10 години!За останалите участъци, дума няма да обелвам. Целия зъбен камък може да мине през бъбреците ти и да излезе без да разбереш!
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако може неделя на обяд да го затворят ...