Осъдиха на пробация родител, пребил учителка в Монтанско

Мъжът я причакал на улицата, нанесъл й удари с крак и юмрук
26 мар 2021 12:58, Ния Христова
22
Осъдиха на пробация родител, пребил учителка в Монтанско
Снимка: Pixabay
Районният съд в Монтана осъди на пробация и обществено порицание 37-годишния П.И.М. от село Владимирово. Той е обвинен за причиняване на телесна повреда на учителка при саморазправа с нея, съобщиха от Съдебната палата в Монтана, предаде Bulgaria ON AIR.
 
На 1 март 2020 година П.И.М. влязъл в коридора на училище "Владимир Минчев" в село Владимирово и започнал да крещи на учителката по математика и информатика С.Г.Х., която преподавала на деца от пети клас. 
 
Охраната го извела от училището и той отправил закани. Малко по-късно същия ден П.И.М. причакал на улицата в селото същата учителка. Нападнал жената, нанесъл й удари с крак и юмрук, като по този начин й причинил лека телесна повреда.
 
Пред съда нападателят се признал за виновен и сключил споразумение с прокуратурата за наказание пробация и обществено порицание. В продължение на шест месеца той ще трябва да се среща с пробационен служител два пъти седмично, а общественото порицание ще бъде изпълнено чрез обява на стената на кметството в село Владимирово.
 
Присъдата на съда е окончателна и не подлежи на обжалване, уточниха от Съдебната палата в Монтана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
зелен преди 3 години
От по *** ли е? От подобни случаи ми идва малко желание да си нося пистолетчето в джоба ...
19
0
 
4
 
! Отговори
Левтер преди 3 години
А защо не затвор за такъв избушляк?!*** селски бек.
18
1
 
6
 
! Отговори
Краси преди 3 години
Родителят е бил от "интегрираните"!
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами чаденца златни, трима такива биха продавач в габровски магазин. Цяло Габрово възстана, че отцепиха града, че жандармерия да ни укротява, че Томислав Дончев да ни обяснява колко не сме прави (освиркахме го).И ги осъдиха биячите.Иначе щяха да ги потупат по рамото и да ги пуснат.
16
0
 
8
 
! Отговори
Дядо ви преди 3 години
При таквиз родители какво да искате от учениците?
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Лол Уви, напълно прав сте, посланието, което отправят подобни присъди към обществото, е точно такова....
14
0
 
20
 
! Отговори
Съгласна с LOL преди 3 години
Ще направя обобщение на решенията на българския съд последните няколко дни:1. Младеж от русе се напива и пребива до смърт човек на улицата, защото не го кефил - 2 год затвор2. Украйнски тираджия се надрусва яко влиза в насрещното и убива 3 души и едно неродено дете - 4 год затвор3. Ядосан татко пребива учителката на синчето на улицата - ПРОБАЦИЯ!В заключение - можете без проблемно да млатите хора на улицата. Човешкия живот е равен на 1 до 2 години затвор, което си е една пандемия време!
13
1
 
17
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Родителят се е казвал Мюмюн.За това е сключил сделка със съда
12
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичкото терикат се е събрало в България!Тва съдии,ченгета,депутати,ментарджии-чет нямат!А народа я кара както може!
11
0
 
15
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Ако удая депутатун или министър, и за мен ли ще е условна, щото все още не съм осъждан ?!А тарифата за съдия или прокурор колко е ?!
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Излизам с бухалката и почвам наред, щом дават такива присъди.
9
0
 
16
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Тъй, тъй, Вълчев днес казал, че за 4 г. са издигнали авторитета на Българския учител - за удар с юмрук - условна присъда ??!!
8
0
 
23
 
! Отговори
Тъпанар преди 3 години
Да не би учителката да е написала 2-ка на отрока му или да му е направила забележка, та затова да е саморазправата? Недопустимо за един истински музовир. Как ще обижда по такъв долен начин един подрастващ гений?Ега ти! То вече всички трябва да се въоръжим, че да имаме поне малко шанс, да запазим себе си и достойнството си.
7
0
 
21
 
! Отговори
Лол преди 3 години
Ще направя обобщение на решенията на българския съд последните няколко дни:1. Младеж от русе се напива и пребива до смърт човек на улицата, защото не го кефил - 2 год затвор2. Украйнски тираджия се надрусва яко влиза в насрещното и убива 3 души и едно неродено дете - 4 год затвор3. Ядосан татко пребива учителката на синчето на улицата - ПРОБАЦИЯ! В заключение - можете без проблемно да млатите хора на улицата. Човешкия живот е равен на 1 до 2 години затвор, което си е една пандемия време!
6
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На пробация осъден - смешна страна. Направо що не сте му дали награда за - мъж на годината.Нула правосъдие в нашата страна.Променете скапаните закони. Че сме бедни, то е ясно, ние сме свикнали, но поне някакво подобие на закони да има.
5
7
 
6
 
! Отговори
Пфф преди 3 години
Пребита като оня уруфляк от господари на ефира ли? Дето и с чук го бяха били :) А за мотивите на извършителя нещо да споделите, драги джурналя?
4
1
 
21
 
! Отговори
ПРОКЛЕТО ПЛЕМЕ ! преди 3 години
Нали скачахте и разбихте старата държава ?!Кво става сега ?!
3
2
 
20
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Защо не е осъден на 10 години ефективно?
2
0
 
19
 
! Отговори
Тук нямаш шанс преди 3 години
за нормална държава !Щом крадци са на власт,сам се спасявай !Тук нямаш шансза нормална държава !Цял живот ще те грабят без жал,помощ не чакай !
1
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква справедлива присъда....Просто съм възхитена от българското правосъдие!Газим се, бием се, какво ли не си причиняваме - пробация!Чудесно!Ще знам, че имам право на карт-бланш, когато шофирам около Съдебната палата или парламента!