Открит е труп на мъж пред Общината в Бургас

Загиналият е арменски гражданин
8 апр 2021 11:43, Ния Христова
8
Открит е труп на мъж пред Общината в Бургас
Снимка: Pixabay
Труп на мъж в градинката до площад “Атанас Сиреков” и полицейското присъствие стресна минувачите в ранните часове тази сутрин.
 
Става въпрос за смъртта на 42-годишен арменски гражданин, който се е задушил, вследствие на гълтане на езика, съобщават от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
до 3 преди 3 години
*** що ще се хабиш да кюташ по градинки и сокаци?Влязал си в морето, гърбиш сушата и плацикаш все улево покрай моста, Поморие, Емине, Варна-та, после за нула време си до Констанца и устието на Дунав. Може да обърнеш едно кафенце за тонус у Руси и продължаваш. Гледаш само да не изтървеш Искъро. Стигнеш ли го, за нула време си у Нови Искър и оттам кеф ти Перловец, кеф ти Какач...Какво ще ми се мандахерцаш с автобуса? Следвай инструкциите по-горе и ако затръгваш сега до довечара си на НДК-то
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кадърните, съвестните, талантливите, независимите ги отстраняват систематично от Лилавия насам, за да има работа и далавера за верните бавноразвиващи се , но се видя, че за двадесет и няколко години вече, няма да се развият. Така че не бързайте със смешните ви класификации за класи, касти и т. н.
2
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най прекия път до морето е от гарата до централния плаж и обратно на автобуса за София. Всяко отклонение е рисковано в тоя криминален град на роби на болшивизма, чалгари, русофили, наркопласьори,крадци на едро и дребно.
1
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малък но криминален град с гъсто населена част от русофили, сталинисти социалисти.