Деца са пребили и ограбили жените във врачанско село

Четирима души са ги нападнали и отмъкнали 12 000 лв.
9 апр 2021 08:20, Елка Василева
70
Деца са пребили и ограбили жените във врачанско село
Снимка: архив, БГНЕС

Малолетен, непълнолетен и съседска семейна двойка са нападнали, били и ограбили посред нощ двете възрастни жени в село Тишевица. Те първо изгасили електричеството на къщата, в която били двете жени. После влезли през врата, която е с повредена ключалка и не може да се заключва и се нахвърлили върху жертвите си с юмруци, предаде Нова тв.

Откраднали са близо 12 хиляди лева. И други хора в селото разказват, че са жертви на системни кражби.

Още по темата

„Бяхме си легнали, когато моята приятелка дойде и ми каза, че чува нещо в двора. Имаше двама души и се изплашихме много. Отвориха входната врата без шум. Влязоха в стаята и започнаха да ни бият”, разказва Благородка Петрова.

Жените добавят, че са им били поискани пари. „Имах над 9 хиляди лева, които задигнаха”, добавя Благородка.

„Жените подадоха сигнал до мен. Токът на къщата беше изключен, а те имаха белези от насилие", обясни кметът на селото Минко Георгиев.

„Извършителите са установени. Те са четирима, едно от лицата е малолетно”, казват от МВР.

Майката на децата разказва, че не е знаела за деянието. Разбрала, когато полицията идва в дома им сутринта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега децата на тези жени да въздадат справедлив.... О, чакай! Те са в чужбина и са ги зарязали. Nevermind!
22
0
 
25
 
! Отговори
До кога? преди 3 години
На вас не ви ли писна *** системно да пребиват ограбват и убиват родителите ви децата ви и дори самите вас.Искам власт не ми интересува нито ЕС нито че са непълнолетни.Само ги вище станаха по дебели и мазни от всякога.
21
1
 
10
 
! Отговори
До 32 преди 3 години
Едно е да се е чуло, друго да се е случило.Некво инфо за Франция може се по интересуваш. Ко не го видиш на живо, поне онлайн.Щото аз съм го виждал. И недей те сравнявайте България с Европа, защото и там мизерията относно римското население е същата.
20
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В "етноса" има достатъчно оръжия. Но най-силното е постоянно в него, в гащите. Това са многобройни, млади, здрави хора. Спиране няма.
19
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо не се е чуло по друга европейска държава да вилнеят така? При нас престъпленията им са всекидневие. Вярно, че ги имаме най-много като процент от населението, но едва ли е само това причината. Кой си ги кътка и му трябват?!
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** га го гръмнвп та садя се едно ... се едно човек си убил, ей тай! То улиза та краде, ти ша *** чакаш!!!
17
1
 
22
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Откакто тиквите узурпираха властта по територията е само разруха и вилнеещи ,необезпокоявани миндийци!Извън градовете за тиквите хората ме съществуват!То и в Пакистан има повече ред и по малко м.индийци!
16
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те бият горските стражари ти бабите да се пазели станали са нагли защото не ги съдят някой села ромеите са изсекли цялата гора, и горските не смеят да ги спират
15
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демокрация бе, кво ревете. Децата на прехода вече берат своите плодове. И не са ви виновни, защото това е резултатът от начинът на мислене и норми, които се налагат като модел на демокрацията.Па отделно дали е демокрация, и какво ли е то демокрация е друг въпрос. Вие си лайте.
14
1
 
23
 
! Отговори
До20 преди 3 години
Ще му кипне на някой и ще вземе един калашник и като влезе в махалата и най малко 30 ромеи ще са надупчени скоро ще е
13
2
 
21
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Тин ханска "държава"!След 10 години като тука 90% ще са от тия ще е ужас!
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стабилна глоба и обществено полеезен труд за родителите на непълнолетното.Другите 3ма в съда и за по няколко месеца в затвора.Или по старата поговорка зъб за зъб.Да отидат 10тина бабаита и да изчистят селото от ***.Проблема е че тия 10тимата после ще ги търсят,намерят,хванат че и осъдят..
11
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако държавата не спре "етноса", да пребива и граби, ще се натрупа "критична маса" от подобна престъпност и ще станат размирици. Само че, това сега не става защото като % от населението "етноса" още не е достигнал "критична маса". Въпреки че вече е многоброен. При достигане на 25% положението ще е коренно различно. "Палачинката" ще се обърне и "гетовизацията" ще стане реална и за българския етнос. Непреодолимите културни разлики ще породят нетърпимост и от двете страни. И сега е така но смегчено.
10
0
 
6
 
! Отговори
МВР Бойко преди 3 години
В Перник полиция за поръчкови убийства не идва но джебчиите веднага ги разкриват! Хахаха
9
1
 
14
 
! Отговори
аз преди 3 години
това са бъдещи 4 гласа за ПП ГРОБ, пускайте ги да си ходят, нали все още не са убили никой. Ако убият - 2-3- години по съдилища и после - по 4 години и свобода за порслужено време и добро поведение
8
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Помня времето, когато въобще не си заключвахме вратите. Или пък, ако заключиш, ключа се оставяше под изтривалката. Нямаше решетки по прозорците, нито бронирани врати...
7
2
 
17
 
! Отговори
marquise преди 3 години
Не се вижда, нито чува въздесъщият КАСКЕТ. Няма кой да защити клетите жертви. Безспорно вината е в БСП, защото комунистите през 1969 г. са приели неработещ Наказателен кодекс.
6
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
12 бинки джоб- парасъ, обаче нямат 500лв да сменят ключалката и да сложат свястна врата, аларма, сот или нещо ат сорта. Майка ми също е сама и всеки месец плаща "паник бутон",.
5
4
 
26
 
! Отговори
видял преди 3 години
При другаря Живков нямаше шведска престъпност , защото виновните висяха на въжета по дърветата !!!!
4
1
 
24
 
! Отговори
тъй де преди 3 години
Аааа, деца.......гарванчета!