КАТ глоби с 4200 лв. жена, карала редовно с превишена скорост

Книжката й ще бъде отнета за 6 месеца
20 апр 2021 12:45,
40
КАТ глоби с 4200 лв. жена, карала редовно с превишена скорост
Снимка: БГНЕС

Рекордна санкция наложи пловдивската полиция на 44-годишна водачка, която редовно нарушавала ограниченията за скорост. При последната проверка тя била заснета от камера и призована в КАТ, пише "24 часа".

Там й връчили още 2 акта и 9 електронни фиша. Общата глоба възлиза на 4200 лева. Освен това шофьорката ще остане без книжка 6 месеца, а от талона й ще бъдат отнети 24 контролни точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
туй бабе като е толкова хардкор, защо въобще е отишла в ПАТ?можеха и да я закопчаят и утре ще я пишат безследно изчезнала по медиите.
5
4
 
34
 
! Отговори
русенец преди 3 години
А кой ще глоби КАТ, че са позволили някоя да застрашава ЖИВОТА на данъкоплатците карайки РЕДОВНО бързо? Лично аз съм за закриване на тази не просто корумпирана, но и безполезна институция , а контролът да се прехвърли на полицията.
4
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'При последната проверка тя била заснета от камера и призована в КАТ'а защо се е явила?впрочен, защо не е в затвора?
3
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКакъв затвор? Фишовете може и да са за 10 км/ч отгоре, с безумните на места ограничения. А в същото време тези, които отнемат животи по пътищата си карат необезпокоявани.
2
4
 
8
 
! Отговори
гръцки митничари преди 3 години
До коментар 1.анонимен - за неплатени глоби ли??? те вече и *книжката* не могат да ти отнемат , нито автомобили да спират от движение......поне нещо такова реши високо почитаемия Конституционен съд :-( Ако желаете - плащате , иначе......не плащате!!!
1
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какво значи 'редовно'?месеци, години, десетилетия?а онези парламентаристи дето крадат от 30 гтяхното нарушение 'редовно' ли ще е, или 'от време на време'?