КАТ вади всички камери на пътя за Великден

Най-силен ще е контролът на 29 и 30 април, както и 4 и 5 май
28 апр 2021 18:00,
44
КАТ вади всички камери на пътя за Великден
Снимка: БГНЕС

Всички камери на КАТ ще са по пътищата в почивните дни покрай Великден, съобщиха на брифинг от МВР. Най-засилен ще е контролът на 29 и 30 април, както и 4 и 5 май.

На тези дати се очакват големи потоци коли - първо за отиване, а след това за прибиране. Затова от Пътна полиция съветват шофьорите да спазват правилата за движение. За да подпомогнат движението в София, столичните катаджии ще регулират трафика на входно-изходните артерии в най-натоварените дни.

Масови проверки ще има и в София. Пътните полицаи ще следят за шофьори, които карат без книжка, надрусани или пияни, както и за агресивни водачи, каза пред "24 часа" Тихомир Неделчев от столичния КАТ.

В празничния ден униформени полицаи ще са около храмовете и ще следят както за спазване на обществения ред, така и да не се нарушават противоепидемичните мерки, поясниха от Охранителна полиция.

Хората са на почивка, затова полицаите ще сме на улицата, за да не допуснем домови кражби, посочи пък Росен Белишки от Криминална полиция. Той обясни, че по време на почивни дни не се повишават обирите. И даде статистика, че за първото тримесичие на т.г. има регистрирани 1040 домови кражби, а м.г. са били с 400 повече.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво мрънкате, спазвайте позволената скорост и всичко ще е ОК.
26
0
 
2
 
! Отговори
Лазар преди 2 години
И нас ни мобилизираха да се крием из храстите.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Става страшно, както биха написали в Блиц.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
bravo, i videoto s narushitelite v mrejite.
23
0
 
3
 
! Отговори
SHEFA преди 2 години
До баце-ЗАКОНЪТ ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ЕВРОПЕЙСКАТА ПЪТНА МРЕЖА ГО ЗНАМ ОТ А ДО Я.-ТАКА ЧЕ НЕМОЖЕШ ДА СПОРИШ С МЕН-АВТОМОБИЛЪТ Е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ И ВСИЧКО НАМИРАЩО СЕ ВЪТРЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ПРОТОКОЛ ЗА ПРОВЕРКАТА МУ-ОТВЪН МОЖЕ ДА СИ ГО ГЛЕДАТ КОЛКОТО ИСКАТ.-ЧЕТИ-ОБРАЗОВАЙ СЕ.-АЗ СЕ НАМИРАМ В ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ-БЕЗ ПРОТОКОЛ ИЛИ ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ НЕМОГАТ ДА МЕ ЗАДЪРЖАТ ИЛИ ДА МЕ ИСКАРАТ ОТ АВТОМОБИЛА-ЗАТОВА СНИМАМ ВИНАГИ С КАМЕРА-ТОВА Е НАПЪЛНО ЗАКОННО.-В АФРИКА НЕЗНАМ КАК Е.
22
1
 
2
 
! Отговори
Или руските хакери преди 2 години
както е политиката в БГ последно време затова 100% са виновни руснаците!
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой да зне колко струва една такава камера ?Да си направя сметката колко дроончета ми трябват!
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко са камерите?
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ой мамаша, КАТ вади камерите и почва да заработва. Еххх...
18
4
 
1
 
! Отговори
баце преди 2 години
До SHEFAТи нямаш право да слизаш от автомобила без да си поканен .Нямаш право да искаш нищо защото не си контролен орган .Ти добре ли си с акъля .
17
1
 
7
 
! Отговори
SHEFA преди 2 години
АКО ВИ СПРЪТ ЗА ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ ВИНАГИ ИСКАЙТЕ СЕРТИФИКАТА НА КАМЕРАТА-ОТ КОГА ДО КОГА Е ВАЛИДНА-ЗАПЕЧАТЕНА ЛИ Е СЪС СТИКЕР.-ПРИ ПОИСКВАНЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ-ПОКАЗВАТЕ ГИ.-ТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ГИ ДЪРЖЪТ В ТЕХНИ РЪЦЕ.-ВИНАГИ ИСКАЙТЕ УДОСТОВЕРЕНИЕТО НА СЛУЖИТЕЛЯ И ПРОВЕРЕТЕ ДО КОГА Е ВАЛИДНО.-ПРИ ПРЕУСТАНОВЯВАНЕ НА ДВИЖЕНИЕТО ВИ БЕЗПРИЧИННО-ВЕДНАГА ИМ ИСКАЙТЕ ФОРМУЛЯР И ИМ НАПИШЕТЕ ЖАЛБА ДО НАЧАЛНИК ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ.-ИМАТЕ ПРАВО ДА НЕ СЛИЗАТЕ ОТ АВТОМОБИЛА-КАМЕРИТЕ СА АВТОНОМНИ .-ДА ДОЙДАТ ПРИ ВАС.
16
1
 
7
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
И какво?Стоят и дебнат,дебнат и стоят..парите валят,ще има за големи заплати,бонуси и кражби!Готин занаят са си намерили!И туй снимане с какво допринася за безопасността на пътя освен събиране на глоби за простотии и щяло и нещяло!И защо като те спрат почват да се лигавят и тормозят хората..отваряй багажници и т.н!Имат се за началници някакви тия смърдели!Детинска ченгеджийница!
15
2
 
17
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Да се чете КАТ вади всички касички за Великден...Шумкари долни - млади пенсионери!
14
2
 
10
 
! Отговори
SHEFA преди 2 години
ТЕЗИ КАМЕРИ СЕРТИФИЦИРАНИ ЛИ СА?-ИЛИ СА КАТО ТЕЛЕФОНИТЕ?-ОТ КАДЕ ДА ЗНАМ С КАКВО КАДЕ И КАК СА МЕ СНИМАЛИ-КОЛКО Е ДЕЙСТВИТЕЛНОТО ОГРАНИЧЕНИЕ НА СКОРОСТА НА ДАДЕНОТО МЯСТО?-ПРЕД СЪДА ЩЕ ОТПАДНЕ ГЛОБАТА.
13
1
 
14
 
! Отговори
11 преди 2 години
Да допълня, че седят в шубраците и кат излизат ръсят храсталаци. Тоз па кавaл горе на снимката с какво спомага за намаляване на катастрофите?
12
1
 
12
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
Кожодерите ще дерат пачки за шкаф0!Жътва е!И ако снимат някого дето кара със 150 и не го спрат веднага ,какво ще спаси нещастника в който тоя същия се забие 20 метра след камерата?Нищо!Нещастника ще е умрял ама глобата ще напълни шкаф0!
11
0
 
6
 
! Отговори
Samo minavam преди 2 години
Вържете я, за милиционера, които спи в храстите.А сега сериозно.При тези колони които се образуват, скоростта, се регулира само, но един *** трябва с Жииип, или пушещо ВМ ви и ставаааа мазало от малоумие.
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пуснете поне едно пряко излъчване от камерите. Да речем по БНТ 4.
9
1
 
19
 
! Отговори
11 преди 2 години
Това не е контрол, а рекет! Те трябва да контролират движението и пътния трафик и понеже не изпълняват тази си функция, са абсолютно безполезни пaразити и веднага да се закрият. Не може да стоиш до табелата на изхода на празен път и празно село и да дереш кожи при поставени неадекватно табели и знаци!
8
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вместо да оправят движението, те на телевизия го обърнаха с тия камери.