Жители на Перник недоволстват заради разбити улици

От Общината увериха, че процедурата за ремонт е готова
29 апр 2021 09:05, Ния Христова
13
Жители на Перник недоволстват заради разбити улици
Снимка: БГНЕС
Жители на Перник недоволстват заради разбити улици. През ул. "Люлин" минава и канал, по който тече отходна вода от крайните къщи, съобщи Нова тв. 
 
Жителите се оплакват от неприятната миризма, която идва от канала. Хората казват, че са изпращали и жалби до кмета да оправи улиците и да се направи мръсен канал, какъвто липсва в квартала. 
 
Жителите на квартала обмислят с лични средства да наемат багер и сами да си оправят улицата.
 
"Перник е превърнат в катакомба за последните 30 години. Работено е на парче, винаги проблемите са замитани. Виждате какъв е резултатът. Хората са лъгани много години, че проблемът ще бъде отстранен. Процедурата да бъде вкарано това дере в канала е готова. През тази година се надяваме да стартира проекта за подмяна на канализацията. Едва след това може да се говори за полагане на друга настилка на пътя", обясни пиарът на Община Перник Андриан Скримов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
преди 2 години
Е може ли пък чак толкова да се недоволства от лоши пътища в Перник.Я се огледайте, вижте какви прекрасни магистрали е направил Бойко Борисов. Сам-самичик, с неговите две отрудени ръце.И колко обекти инспектира с джипката. А и нов водопровод прекара от София специално за Перник.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Случая с Камерун е интересе , че след колонизирането 1911г. /от Фердинант /Другите две територии /френска и англииска/ се вдигат на възтание и камерунците искат и те да са колонизирани.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е у нас и улици и тротоари , къде ли не. Всичко се прави повърхностно , без детайлите.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да живеят ГЕРБерастите , слава на Бибитко и неговата хинта !!!
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато е Коломизирана една част на Камерун. Първото нещо което прави Германия е инфраструктората водопровод и пътища. Когато ни окупира СССР първото нещо ограби България, речни кораби ,фабрики , къде какво можа занина за Москва. Перник е винаги за БСП.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Елате да видите по селата върнати сме в 19 век хората покрай асфалта осеян с дупки са направили черен път минават през нивите да не си трошат колите
2
0
 
5
 
! Отговори
аз преди 2 години
Да гласуват пак за герп. Странни хора...
1
0
 
4
 
! Отговори
1234 преди 2 години
Че якой град не е така! На 129 място сме от 144 страни по инфраструктура. Отделно софия смуче всичко! Пълна децентрализация на областните градове