Полиция и водно оръдие за "Бургас прайд", имаше ли провокации?

Между участниците и контрапротестиращи имаше вербална агресия
Обновена: 15 май 2021 20:43 | 15 май 2021 20:30, Веселина Йорданова
282

Плътен кордон от полицаи от цялото Южно Черноморие, жандармерия от Варна, водно оръдие и кучета следяха да не се стигне до физически сблъсък между участниците в първия "Бурас прайд" и шествието на хетеросексуалните.

Не липсваше обаче вербална агресия, предаде Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Хората от контра прайда приеха като провокация, че той се провежда в Международния ден на семейството.

До напрежението се стигна, след като те успяха да пробият кордона от полицаи и стигнаха до огражденията, където бяха охранявани хората с различна сексуална ориентация.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева


 


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Както е тръгнало, скоро на умните ще им забранят да мислят, защото оскърбяват чувствата на тъпите... - Какъв е този шум, Джон?- (Г)ей парад-протест, сър.- Защо, някой потъпква ли ги? - Не, сър.- Защо протестират тогава, Джон?- Пе.ераси, сър!
135
0
 
2
 
! Отговори
Обективно преди 1 месец
Затова го правят и затова винаги и навсякъде трябва да срещат здрав, прав и корав отпор!Българският народ неслучайно е казал Бяга като бит п...ст!
134
0
 
2
 
! Отговори
Обективно преди 1 месец
До Не мога да рязбера обаче защо ттябва да афишират че си различни от другите? Защото е модерно, защото са потъпкани, защото нямат права или какво? Целите нтия шествия са:1. Да се опитат да представят своето извpaщение за норма, за да им позволяват да осиновяват и отглеждат деца2. Ако намерят някой неориентиран и неуверен в себе си младеж с комплекди, на който не му върви с жените, да го убедят че и той е от тях и да го завлекат в тяхната тиняЗатова го правят и затова винаги и навсякъде
133
0
 
2
 
! Отговори
Обективно преди 1 месец
Това е единственият начин да прокарат либералните джендърски ценности в България, като съберат полицията от няколко града и докарат водно оръдие!Но само на 1 място за 1 ден.Българският народ буден и нормален и не търпи извpaщенията на Гейропа
132
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Самият прайд си е провокация, така ще ДА имало е гнусна долнопробна провокация!
131
1
 
11
 
! Отговори
Дф преди 1 месец
Не мога да рязбера обаче защо ттябва да афишират че си различни от другите? Защото е модерно, защото са потъпкани, защото нямат права или какво? Всеки има интимен живот и разбирания за секса разбираемо е, ама защо трябва нормалните да толерират това? Утре ще излезат тия където го правят с животни, педофилите, изврате.няците, после садистите и робите??? И това ли трябва да приемем? Аре стига, вече май идва в повече
130
14
 
2
 
! Отговори
Хаха преди 1 месец
Защо англичаните почитат хомосексуалиста Алън Тюринг като национален герой, а българите ги е срам от Левски?
129
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Познавам двама с хомосексуални наклонности - винаги са любезни, интелигентни хора, непречещи и несъздаващи проблеми.Познавам и такива ходещи по хомофобски акции - зли, агресивни типове, полудебили.
128
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 127Да празнуваш извращение ли е?Май ти си извратеният?
127
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Що сте изтрили всички коментари, които не одобряват тази сбирщина и показност???Нали сте толерантни били, страх ви е от това повече хора да прочетат, че българина не харесва тези извращения?????
126
6
 
14
 
! Отговори
1010 преди 1 месец
От цялата работа се разбра, че писателя на статията е с обратни наклонности. Изтрити са всички коментари в защита на нормалното семейство и това , че гей двойките нямат право да имат деца и да развращават такива!!!
125
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да си празнуват.Не ми пречат.Винаги ще има различни хора и с различно мнение.Да ги бием ли?Велики ли сме ако бием различните или си избиваме комплексите?
124
0
 
2
 
! Отговори
В началото преди 1 месец
До УченикаДаа.Потвърждавам.Така беше.И аз го помня.
123
3
 
4
 
! Отговори
Ученика преди 1 месец
Всъщност преди много, много години Човечеството е създадено изкуствено и разбира се като всеки експеримент има и грешки...
122
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 1 месец
До Анонимен 131"длъжни" СТЕ?От теб никой не иска нищо. Нещо си се объркал, ти не говориш от името на хетеросексуалните. Аз съм хетеросексуален и не се припознавам с такива като теб, които разчитат на това да подтискат другите, за да се чувствате по-добре. Работил съм с хетеросексуални и хомосексуални: и в двете групи има и качествени и некачествени хора. Аз казах,че некачествените сред хетеросексуалните са против това те да имат пълни граждански права. Смо гледай клипа и ще ти стане ясно
121
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е, да, те пeдepacтитe са най-работливите хора и с най-високи морални ценности, а ние хетеросексуалните, които харесваме жени сме им длъжни с всичко.А за омразата, едно е кой мрази.
120
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Ботев"Вие сте хора, които цял живот мразят. Пропити с омраза сте. Заради това сте последни навсякъде. Хора без бъдеще. Жал ми е за вас."Те мразят себе си, и затова и мразят всички останали. Мразят се за това, че нямат воля, че са мързеливи, че са елементарни интересчии, че нямат друг начин за себереализация, освен да натискат останалите надолу ....Това важи на индивидуално ниво и като граждани.
119
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пише се ss, а говори за морални категории и ценности.Опитва се да внуши, че е българин, но пише бг, вместо български.Много си прозрачен в лъжите и миришеш лошо на нечистоплътие. Скривай се в дупката си.
118
12
 
8
 
! Отговори
Ботев преди 1 месец
Вие сте хора, които цял живот мразят. Пропити с омраза сте. Заради това сте последни навсякъде. Хора без бъдеще. Жал ми е за вас.
117
7
 
18
 
! Отговори
SS преди 1 месец
Пак питам ! Защото предишния ми коментар беше изтрит.Защо се позволява такова меропреятие когато се знае че ще станат ексцесии ,а и може да възникнат безредици ? Обратните пропагандират любов но всъщност се хранят от омразата.Те ясно си дават сметка че ще има ответна реакция за да могат после да се изкарат жертви.А ченгетата пазят тези които искат да подменят традиц.бг ценности хранени с парите от нашите данъци.Срам и Позор.