Бургазлии недоволстват от среднощен терор от дискотека

Вандализъм, сбивания и непоносим шум се чуват всяка вечер
21 май 2021 10:53, Ния Христова
36
Бургазлии недоволстват от среднощен терор от дискотека
Снимка: Pixabay
Живеещи в центъра на Бургас се оплакват от вандалски прояви и нарушаване на тишината послед нощ от посетители на дискотека на метри от прозорците им, съобщи Нова тв.
 
Хората са внесли подписка, в която са се подписали над 100 човека, във всички институции. По думите им обаче това нямало никакъв резултат. Тази сутрин излизат на символичен протест с надеждата, че този път някой ще им обърне внимание.
 
Според жители на квартала тормозът продължава вече 12 години.
 
"Писали сме до абсолютно всички институции. От октомври до днес има непрекъснат шум от посетителите. Чупят, бият се и безчинстват", разказват протестиращите.
 
Хората са на мнение, че мястото на такъв тип заведения е далеч от жилищните зони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
10
 
! Отговори
мак преди 2 години
Това е повсеместен проблем. Кръчма до кръчма, терор през деня и през нощта. Заети тротоари, труден достъп на линейки или пожарна. Заведенията никнат като гъби, а тези, които дават разрешителни не ги е еня, че кръчма е в някой блок или в непосредствена близост и тормози околните. Явно жителите трябва да свикват, а не кръчмарите да се съобразяват с това, къде с намират. Идва лятото, не завиждам на живеещите близо до кръчма.
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С бръснати глави всички, облечени по един и същи начин на видеото. Като от калъп правени и много горди със себе си.
11
6
 
11
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Ами затова Валерката трябва да се върне в НС за да оправи нещата с дискотеките и Чалгарниците, а и Каракачанов трябва да държи под контрол макетата и гласоподавателите от Турция, че с тези нови изборни закони и секции в Чужбина скоро може да ни назначават правителство от Диарбекир, Дубай или от някоя екзотична островна държава ... !!!
10
0
 
8
 
! Отговори
Станислав преди 2 години
Ех че са тези хора. Ами пускайте просто сигнали. Всеки ден сигнали, че се пуши на закрито. Всеки ден някой да ходи в дискотеката и да се снима как не му дават касови бележки и сигнали до НАП. За 1 седмица този ще го закрият.
9
0
 
9
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 2 години
Въпреки `закона` за шума, пак се чува думба-лумба прец нощта.Каквото и да стане в бегето, пак ДС мафията командва !
8
2
 
7
 
! Отговори
Леша преди 2 години
Важното е да са с маски, другото не е важно :]]При новото нормално, ако си с маска имаш права, ако си инжектиран си супермен.
7
0
 
14
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
До Анонимен 7 . . . . .Ето затова винаги съм мразел да ходя по "дискотеки" и съм го правил само няколко пъти, заради други - щото там се събира каймакът на простотията, че и музиката и озвучаването са кофти !!!
6
2
 
21
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Няма оправия в България с такива !!! . . . Особено с "бургаските батки" !!! . . . .Доакто се изчистят мутренските времена ... . по-добре продавайте си апартаментите на центъра и бягайте на тихо, жалко, но факт !!!
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, няма го Валерката сега да спира тия дискотеки, да си се оправят сами...
4
13
 
12
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
На тази тиня морето вече и риба няма какви Софиянци? Ние ходи в Гърция, а вас ви чакат гладни години понеже ни няма да ви храним
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 2Вероятно щеше да бъде затрелян, защото ако мястото, за което си мисля, само ще ит кажа, че пне 10 пърчета са с пищаците и пазят "реда" - демек да продават само техните дилъри и да платежоспособните клиенти, да не ги закача никой.
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва им един Брайвик в нощта.......
1
18
 
11
 
! Отговори
. преди 2 години
Софиянци ще да са вандалите. По морето такива хулигани няма, там всички са възпитани.