Глобиха собственик на 20 крави, допуснал ги до Гребната база

Животните са забелязани от северната страна на Гребната база
21 май 2021 08:17, Ния Христова
21
Глобиха собственик на 20 крави, допуснал ги до Гребната база
Снимка: Pixabay
Собственикът на 20 крави, които в сряда бяха видяни в района на Гребната база, получи 2 акта и предупредителен протокол съответно от Пловдивския общински инспекторат, Общинска охрана и Общинска полиция, съобщи в. Монитор. 
 
Допълнително екипи на БАБХ са му връчили и призовка за съставяне на акт. Подобна е получил и от служители на II РУ на полицията за даване на обяснения в управлението.
 
Вчера по време на дежурния си обход 4 служители на ОП „Общинска охрана“ са забелязали стадо крави от северната страна на Гребната база. Служителите веднага изолират животните в близкия учебен център и подават сигнал в полицията и Агенцията по безопасност на храните.
 
"Общинските охранители са съумели да ограничат стадото, така че да предотвратят инциденти с хора, които се разхождат или спортуват по алеите. За съжаление това са поредните актове на собственика, който и друг път е изпускал кравите да се разхождат свободно. Надявам се след намесата и санкциите и на другите органи този човек да  бъде достатъчно отговорен и да не допуска отново подобно нещо", коментира заместник-кметът Йордан Ставрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Kраво преди 2 години
Здраво требе да пипа Държавата. Кьорав кравар да не остане!
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До краваря опряха, на никого не прече неграмотния човече отчитат дейност тия лентяй
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се готви Румен михнев, с краварника си на входа на село Катунище, община Котел. Кравите му се разхождат по пътя, всичко е в гофна до колене, текат отпадни води навсякъде и така е от години, и никой нищо не предприема. Явно е гъст с кмета на общината, той пък е мъж на деса мел-инса, видната гербераска.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние сме държавата на абсурдите, напоследък полицията глобява кого ли не, за какво ли не, но не е ефективна в борбата истинската престъпност. В същото време хората в покрайнините на ромските квартали живеят с постоянните им набези, по селата да не говорим, а те глобили някакъв дядо за две кравешки фъ*кии!
3
1
 
6
 
! Отговори
стефчо преди 2 години
Оикновебния човек трябва да се мачка и глобява на всяка крачка,цялата"държава" в това се е впрегнала. Мисли му ако те хванат с безакцизен тютюн,домащна ракия или крави ще те разкъсат от съд и актове.Корупцията и мафията обаче никой не е я бара,там са недосегаеми!
2
2
 
5
 
! Отговори
фен преди 2 години
Това сташно животно може да разкъса някой гребец на гребната база!
1
2
 
4
 
! Отговори
гребец преди 2 години
ами да , те кравите са много опасни за разхождащите се , особено когато не ги закачаш .