Бездомни кучета нападнаха жена в Мездра

Случаен свидетел едва успява да спаси жената
25 май 2021 08:21, Ния Христова
68
Бездомни кучета нападнаха жена в Мездра
Снимка: Pixabay
Глутница кучета нападнаха и нахапаха жена в Мездра. Инцидентът е станал в централната част на града в близост до старо и необитавано общежитие. Случаен свидетел едва успява да спаси жената от агресивните животни, съобщи Нова тв.
 
"Отивах в посока центъра и срещу мен се появи съседка от квартала, която отглежда кучета. Тя ги водеше на повод, а около нея скачаха около 5-6 улични кучета, които тя храни. Опитах да мина по-встрани. В момента, в който наближи, уличните кучета я заобиколиха, втурнаха се към мен и ме нападнаха. Ухапаха ме по крака", сподели нападната жена.
 
Двете със съседката й опитали да разгонят глутницата. Заради случилото се жената в момента изпитва страх да излиза от апартамента си. На мястото, където е нападната, редовно минават деца с велосипеди, които кучетата гонят.
 
"Един проблем може да бъде решен само с много усилия от всички страни. Имаме два приюта, които са пълни. Отговарят на всички изисквания. Имаме случаи на ухапвания, но това се дължи на недобросъвестни граждани, които си отглеждат бездомни кучета", коментира кметът на Мездра Иван Аспарухов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да извади съдебно медицинско и да съди общината
18
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мене куче ме е спасявало
17
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей не го решихме този проблем , а той се решава много лесно.Излиза д-р Ветеринаров по телевизията и казва , че има бяс ( ако няма - да си намери) и следва трепане.Успяха да ни сложат парцали на физиономиите , да изтрепят на половин българия домашния ***,а едни долни опасни *** неможаха да изчистят...а народа продължава да бъде хапан, разкъсван и тероризиран от тях.А като станат глутница от 10 - тина , тогава какво правим ...
16
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
симпатизантите на Радев трябва да бъдат кастрирани
15
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видяхте ли я журналистката кучепоклонница по Нова? Как избесня когато интервюирания каза, че виновни са хранещите бездомните кучета! Рязко прекъсна интервюто. Извъртя се и започна да мърмори, че всяко същество се нуждае от храна! Тази още ли е на работа в Нова? Каква обективна инфорнация чака някой от нея. Диф непрофесионализъм и пристрастие! Всичките пъти когато съм нападан от глутници, там е бил човека дето ги храни. Когато го няма са мирни. И защо са на улицата? Да плаща този дето са му мили!
14
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая пък отглеждала "кучета", а живее в апартамент. Какво е това странно психично заболяване че трябва да имаш по две и повече кучета в апартамент?
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
че кое дете би яло кренвирш от ***? когато държавата не може да се справи с проблема тогава можещите ще вземат нещата в техните ръце и ще ръсят кренвирши
12
1
 
18
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Който храни кучета на тротоара и улицата пред дома си, да си ги прибира в двора и къщата. Иначе ще реве, че някой злодей ги е наранил, отровил, застрелял и т.н. Ние как хранехме, ваксинирахме, плащахме данък, лекувахме, разхождахме и чистехме *** на кучето ни? Тази гадфина тръгнала с глутница, заради такива едва се сдържа да не пребия водачката на глутницата.
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кравите в Индия се разхождат свободно из градовете, мръсотията там е на много високо ниво.Зелените да не правят Държавата мръсен кучкарник
10
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затова в София ръсиха от специалните кренвирши. Ама тогава кучкарите се "загрижиха" за децата. Сега са по-ниски от тревата и по-тихи от водата.
9
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В нормална държава тая глутница трябваше да бъде прибрана и приспана. Това е нормалното, иначе утре ще има нови нахапани и изядени дори. Разбира се това на общината не е изгодно, по-удобно е да се усвояват пари за приюти, пък хората нека се спасяват кой както намери за добре. После ще има оплаквания че някой трови кучета. Ами какво друго да направи, като важи закона на джунглата?
8
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
при правителството на Фигуранта е така- симпатизантите му бият и хапят мирните граждани
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каквито хората, такива и кучетата.
6
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С отрова на всеки ъгъл и проблема ще се разреши.
5
19
 
4
 
! Отговори
Надето преди 2 години
А бе и вас да ва тровят всеки ден и вие ще хапете. Ами то Вий си хапете. Само се обиждате един другиго. Вижте се. Само лаете а на кучетата гладни задиряте.
4
0
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
добре де - обичате си ги, обичайте си гихраните си ги - хранете си гима те са кротки и нищо не правят - да, всички одавна сме убедени в товасамо моля - имоти мног0 по села и паланки, взиамте си, ограждате си ги, кучетата - чипирани, имотите заградени и те такаама друго си еда тръгнрш по улицата с глутница кучета...
3
21
 
4
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Ако едно дете бива пребивано от бой,а след време неговият мъчител изчезне,то това което остава е едно дете по образ и подобие на мъчителя си. Ако едно куче бива мъчено от глад,пребивано,озлобявано от човек, то защитните реакции на същото му пречат да реализира своята благородна и добра приятелска природа. Не е нормално кучетата да бъдат "приспивани". Както не е нормално едно дете да бъде убивано,защото е жертва на мъчение. Нужно е приятелство и търпение то да е факт. Нужна е любов към Природата.
2
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Казаха ли ви го - виновни са "състрадателните" дето ги хранят и глутницата започва да изпитва чувство за собствена територия и я защитава
1
4
 
13
 
! Отговори
Генерал Ланат преди 2 години
Ланатизирайте умерено и с любов,за да се превърнат злобните кученца в истински херувимчета...там горе...веднъж и завинаги