Пороен дъжд и градушка удариха Пазарджик

Засегнати са още две общини
28 май 2021 18:07, Красимир Ангелов
8
Пороен дъжд и градушка удариха Пазарджик
Снимка: БГНЕС

Пороен дъжд с градушка се изсипа в Пазарджик. Засегнати са още две общини, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

На тел. 112 към момента са получени 12 сигнала за наводнени дворове и къщи. Наводнени са и част от улиците на града, пише БНР.

"Към момента има пет сигнала за паднали дървета на различни места. Тези сигнали са приети от екипи на районните служби "Пожарна безопасност и защита на населението" в Белово, Септември и Пазарджик, като в Пазарджик се работи съвместно с аварийни екипи на община Пазарджик.

Има наводнени дворове и приземни етажи в резултат на невъзможност на канализационната система да поеме голямата част от валежи от дъжд. Там също са изпратени екипи на пожарната. Сигнали постоянно се получават", съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ракетчиците са си седели на дирниците у дома или по заведенията и не са си свършили работата. Трябва държавата да бъде осъдена от народа си, че е допуснала такава масова немарливост. Лошото е, че пак с народни пари ще плати щетите, все едно не определени чиновници, а целият народ е виновен.
5
0
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Пазарджик е разположен на ..."уникално" място..Там ветровете са рядкост,а бурите и градушките,за които пише в статията,се случват веднъж в годината...И не всяка година...Но,"Имали са да патят пазарджиклии"...Нема само в Предбалкана и Северна България да стават поразиите я..
4
10
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ГЕРБ Е ВОДЕЩА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В ОБЩИНА ПАЗАРДЖИК!! ТЪЙ, ЧЕ ТОВА ИМ БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ Е МНОГО МАЛКО!
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що не изтрелват ракети за градушка , преди седмица две пак имаше град над страната ? Айде малко отговорно , след такава градушка заминават посевите на хората , глад иде.
2
3
 
9
 
! Отговори
Munchen_DE преди 2 години
Защо ме занимавате с тези глупости? Всичко поскъпва така или иначе, не ме интересува, в Бе-Гето храните са по-скъпи отколкото в Германия при пенсии от 300 лв, 50 лв добавка им се вижда много на управниците. Дано всичко да полегне до края на юни, поне да има защо българското да е в пъти по-скъпо от вноса! Природата си връща, алчни бизнесменчета!
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да беше ГЕРБ, да беше Ковид, а то градушка ни удари.