Автобус с 40 деца катастрофира край Горна Малина

Пътният инцидент е с участието на товарен автомобил
26
Автобус с 40 деца катастрофира край Горна Малина
Снимка: БГНЕС, архив

Катастрофа между автобус с деца и товарен автомобил е станала на отбивката за Горна Малина на Подбалканския път в посока Пирдоп. В автобуса е имало 40 деца, които вече са извозени с друг автобус.

При инцидента няма пострадали, само материални щети.

Водачите на двете превозни средства са били тествани за употреба на алкохол. Пробите им са отрицателни, съобщи Нова тв.

Инцидентът е станал малко след 10 часа.

На мястото тече оглед за установяване на причините.

До приключването му движението ще се осъществява в едната лента за движение. Екип на "Пътна полиция" регулира и подпомага трафика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То поне половината от тоя народ, освен власт за плячкосване и грабеж друго знае ли. О, да. Най-добре подскача по площади, жълти павета и майдани с пяна на уста, като животни на корида. Затова заприличахме на територия- вивариум, с добре организираан политически Клондайк.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Егaти издyхания народ дето сме. Всяко едно нещо трябва да бъде обърнато на политическа нападка. Едва ли има друга, толкова деградирала нация като нас. Добре, че нито едно от децата не е пострадало! За причините, следствието ще се произнесе.
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До П. ДъновЧЕ ТОЯ ШОФЬОР ДА НЕ Е НАЗНАЧЕН ОТ 1 МЕСЕЦ - ТОЙ Е ОТ ББ ВРЕМЕ , А ТЕ КАРАТ ВСЕ ПИЯНИ И НЕДОСПАЛИ! ЗНАЕМ НЕ ЕДИН СЛУЧАЙ В ТОЯ ВИД !
4
6
 
6
 
! Отговори
П. Дънов преди 2 години
Лош политикант си 3. Какви гербери и бръмбари са ти в главата, бе болен мозък? От един месец имате цялата власт. Т. Е. противниците на ГЕРБ. Взели сте всичко под контрол. Но колко ви е контролът. Чипчето , чипчето на водачите на МПС трябва да се оправи, а не ГЕРБ, БСП, ДПС и др.И ГОСПОД да дойде ще сме си същите недисциплинирани шофьори.Войната по пътищата си продължава. Нещо неясно?
3
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберите преминаха към партизански методи...
2
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до Орлов мостХората, които обиждаш протестираха за напълно справедливи и изпълними каузи. Те искат промяната, която герб обещаваше, но не направи. А нивото ви на тролене напълно отговаря на нивото ви и на политика - посредствено.
1
23
 
11
 
! Отговори
Орлов мост преди 2 години
оставка !!! къде е стадото дето протестираше ?