Родители сигнализират за системен тормоз над детето им

След последната получена травма, те са извадили и медицинско
3 юни 2021 13:27, Ния Христова
58
Родители сигнализират за системен тормоз над детето им
Снимка: БГНЕС
Родители на дете от 5 клас в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” във Варна сигнализират, че синът им е системно тормозен от негов съученик. Последният случай е от преди 2 дни. Тогава детето е получило сериозна травма на главата. След този инцидент родителите дори са извадили медицинско свидетелство. По думите им въпросният петокласник е нападал и други деца от класа.  
 
"Нападението е станало по време на час по физическо. Преди две седмици същото дете е хвърлило бутилка по моето. Веднага е уведомена класната ръководителка и още на следващия ден е проведена среща с психолога на училището. Увериха ни, че повече няма да има повече такива случаи. Вече се страхувам за живота на сина ми", разказа пред Нова тв майката на пострадалия ученик Камелия Нарлева.
 
"Вследствие на действията на учителя са прекратени последващи проблеми между децата. Проведе се разговор със зам.-директора на училището", каза Дарина Димитрова,  директор на учебното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
29
 
! Отговори
до 9 преди 2 години
Изключването ЩЕ помогне на тормозените съученици! Не ме интересува на изтървания дивак как ще му помагат. като трябва да върнат и ТВУ след 2-3 изключвания!
9
1
 
12
 
! Отговори
Училище преди 2 години
Не е само във Варна и никакви действия не са предприети. Само пратете случая в УНИЦЕФ и ще им разкажат игрите на тия неадекватни служители в ОУ-то. И този бивш министър на Образованието, адекватно елиминиран от ДДУД, ДСПУО, ДПОО и най-вече Айше Осман, одобряваща учебниците по български език.
8
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Последствията от либерасткия модел на възпитание или по-скоро липсата на възпитание на децата. Децата днес и то за жалост с основание си мислят, че всичко им е позволено, следователно те нямат спирачки да бият, обиждат, държат нагло и т.н. както с други деца, така и с възрастните. След като няма авторитет, който да наложи силово правила, децата приемат, че да могат да си правят какво си искат.
7
0
 
4
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
А разговори с психолога дали ще помогнат ?! . . . .Да не се стигне пак до саморазправа, щото човек за децата си много може да направи !!!
6
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бащата толкова ли е смотан... Това ще е такова унижение за сина, а можеше да му обясни накои неща, да му покаже някои хватки, удари и да го подготви...
5
1
 
6
 
! Отговори
До Дрът Пърч преди 2 години
Доста добре са потръгнали явно! Може да си дърт, но пък си неграмотен! Поне Учи си имаш за разговор на 4 учи :D
4
7
 
7
 
! Отговори
Предположение преди 2 години
Да накажат родителите му. Детето няма вина, че са го възпитали да бъде такова.
3
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Учителите и особено директорите по цял ден броят колко пари ще получат. Последното нещо което биха направили е да изключат ученик! Може да си яде съучениците живи, но пак няма да го изключат, защото губят пари! Образователната система в момента е изградена по престъпен печелбарски начин! За това са виновни крадците от ГЕРБ!!!
2
3
 
34
 
! Отговори
Дрът Пърч преди 2 години
По мое време нямаше разговор с психолог, а с даскала на 4 учи и една пръчка. След което се викаха и родителите и калпазанина получаваше втора порция пердах от тях. След такива любезни разговори обикновено нещата потръгваха.
1
0
 
21
 
! Отговори
Нека Ще преди 2 години
Да накажат малкото *** ,5 години в трудов лагер да копае камъни !