Мъж плати над 23 000 лв. за "пратка" от чужбина

Заблудили го, че трябва да плати такса за митническо обслужване
11 юни 2021 02:00, Ния Христова
69
Мъж плати над 23 000 лв. за "пратка" от чужбина
Снимка: БГНЕС
Мъж от санданското село Хърсово е платил на измамници над 23 хиляди лева, съобщиха от МВР.
 
Сигнал за измамата е получен в Районното управление в Сандански вчера - 9 юни. В съобщението е посочено, че в периода от 3 март до 31 май, чрез писмена комуникация в мобилно приложение, мъж на 46 години от санданското село Хърсово е заблуден, че ще получи пратка от чужбина. За митническото обслужване на пратката обаче мъжът е трябвало да извърши няколко парични превода.
 
По данни от полицията в Благоевград нанесената щета е на приблизителна стойност около 23 300 лева. От ОДМВР - Благоевград уточняват, че е образувано досъдебно производство и работата по случая продължава.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ще се учудите колко хора в България събират цял живот пари за черни дни и умират без да са похарчили и лев, колко са изостанали и колко некомуникативни, напълно неспособни да разберат в какъв свят живеят и напълно неспособни да общуват с най-близките си, повечето възрастни в България цял живот не са прочели и една книга, гледат новини, ама нищо не разбират и нищо не искат да разбират, комунистите направиха тези хора дементни още в младите им години, каква очаквате да бъде старостта им?
5
0
 
14
 
! Отговори
до 4 преди 2 години
и аз това се чудя...
4
0
 
33
 
! Отговори
Киро преди 2 години
Какви са тия хора, където разполагат с такива суми и правят пълни малоумщини не ми е ясно.
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя наистина е много ***.................но откъде има толкова пари.................23000 лева.............това е въпроса!!!
2
0
 
19
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 години
Ашколсун 23 илядарки за колет. И какво е имало в колета? Питам за един преател да знае на какво кълве селянията от Санданско, на суджуци ли , на стар фасул лиЕбахти колета 23к мито хахахаНали наскоро една баба със син в Норуей клъвнаха на същата кука бе. Дощяло и се млад *** да и мачка дъртата джанка та чак сина и снахата впрегнала да помагат за митото.
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Провинциалистите ядат доматиту с колците...ха-ха