Протестиращи блокираха пътя Гълъбово - Мъдрец

Причината е лошото състояние на отсечката
16 юни 2021 07:50, Анисия Иванова
5
Протестиращи блокираха пътя Гълъбово - Мъдрец
Снимка: Bulgaria ON AIR

Жители на гълъбовското село Обручище блокираха пътя Гълъбово - Мъдрец тази сутрин. Това се случва в знак на протест заради лошото състояние на отсечката, съобщи Bulgaria ON AIR.

Движението беше блокирано в 6 ч. сутринта от около 50 жители както от Обручище, така и от съседните села Медникарово, Мъдрец и Искрица.

Блокадата на отсечката, по която дневно преминават над 200 работници и над 1200 превозни средства, ще продължи до 08:00 часа днес.

Утре протестът ще продължи, а плановете са движението в участъка да бъде спряно от 06:00 до 09:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
ВетЪра на ПОДмяната преди 2 години
В капитализма държавата не се грижи за хората А ХОРАТА СЕ ГРИЖАТ ЗА НЕЯ. В ТЕЗИ ОБЩИНИ ДА СИ СЪБЕРАТ ЗАПЛАТКИ ,ПЕНСИИ И ДА СИ НАПРАВЯТ ПЪТЯ ,А НЕ ДА КАРАТ ДЖИПОВЕ . Да питат кметовете "Къде са парите ?" Писна ми предизборно някакви шушляци да правят платени просяшки протести ! А на вас не ви ли писна ,народе мой ? 31 години е достатъчно време всеки сам да се оправя . Комунизма свърши ,капитализъм е !
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората през цялото време се опитваха да обяснят на Тиквониус Тиквений, че селата и малките градчета, както и немалко по-големи градове са напълно откъснати от света по причина, че пътищата не са виждали ремонт 50 години, а той магистрали, та магистрали...Поне магистралите МУ да ставаха за нещо, а те в постоянен ремонт.
2
3
 
7
 
! Отговори
GG преди 2 години
Строителство няма да има, ако Герб не се върнат
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фигуранта не вярва на сълзи!!!