Шофьори се биха след засичане на оживен булевард

Случаят този път е от Варна
1 юли 2021 08:43, Ния Христова
51
Шофьори се биха след засичане на оживен булевард
Снимка: Pixabay
Шофьор на туристически автобус твърди, че е бил нападнат и удрян от друг шофьор на лек автомобил след направена забележка. Случаят е от 25 юни и станална един от оживените булеварди във Варна, съобщи Нова тв.
 
Версиите за инцидента на двамата шофьори са съвсем различни.
 
Шофьорът на туристическия автобус, разказа, че направил забележка на друг водач, че многократно е засичал пътя му. 
 
"Вдясно спря и аз спрях до него и отворих вратата и му викам: "Момче, защо така спираш, ще те смачкам, този голям автобус не може да спира рязко. И отивам така до него. Прозорецът му беше отворен и той посегна да ме удря с юмруци", разказва единият шофьор.
 
В лекия автомобил е 19-годишният Дениз Февзи, а версията му е различна. Той твърди, че шофьорът на автобуса пръв го е нападнал.
 
"Хвана ме за гърлото, дърпаше ми тениската, даже още я пазя тениската, скъса я. Дърпаше я, после се опитваше с юмруци да ме удари през предното стъкло на колата, то беше свалено", разказва Дениз Февзи.
 
Шофьорът на автобуса обаче твърди, че се опитал да избегне конфликта и според него Дениз е бил агресивният. 
 
"Отваря вратата, аз му бутам вратата, но в един момент политнах ли, де да знам какво стана. Очилата ми паднаха и аз се обърнах да ги взема, а през това време той слезе. После помня, че бях на земята и той ме удряше и риташе", разказва шофьорът на автобуса.
 
Дениз признава, че го е ударил, но твърди, че го е направил, за да защити себе си и приятелката си, която е била в колата.
 
"Реагирах бързо, слязох от колата. Ударих го, мисля, че два пъти. Текна му кръв от носа, отдръпна се, обади се на 112. Приятелката ми до мен започна много да плаче", разказва Дениз Февзи.
 
И двамата участници в спора на пътя са си извадили медицински свидетелства и са подали сигнал в полицията, а от МВР съобщиха, че вече работят по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без съмнение, който и да е виновен да трябва да доказваш, че си невинен не е начина. Камери навсякъде, да се следи целия трафик, така ще намалеят жертвите на пътя, ама на никой в държавната администрация не му се работи.
40
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Азиатският субект Дениз Февзи е объркал континента.
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Въпрос 39 А на ромите кой им дава книжки без да карат курсовите Кой им взема парите ? ЕДНИ КОРУМПИРАНИ БЪЛГАРИ - ИНСТРУКТОРИ И ИЗПИТВАЩИ Ром не може да извърши престъпление без участието на КОРУМПИРАНИ БЪЛГАРИ
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да няма две версии какво е станало - слагайте си камери в колите На записа ще се види много ясно кой как е карал Бъдете умни
37
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дениз февзи. Няма нужда от повече обяснения.
36
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредния нагъл шофьор на автобус или камион който се мисли, че коже да прави каквото си поиска, но после като яде боя, реве като жена...
35
0
 
10
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
А рома има ли книжка че да кара по пътищата?Някой да е чул или видял ром в учебна кола?
34
1
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
турският гражданин лъже и окото му не мига от малки ги учат в джамиите какда лъжат след това турските сериали ги довършват
33
2
 
0
 
! Отговори
Цялата държава преди 2 години
Цялата държава се занимава с простотията из варнеските улици....
32
3
 
2
 
! Отговори
Свиквайте преди 2 години
С мутра - премиер такива са новите стандарти. По-лошото е че хубавото и по-доброто се налага трудно и бавно.
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-хубавото е че такива самозабравили се каскадьорчета рано или късно заминават на част в моргата за донорство.
30
22
 
6
 
! Отговори
Шофьор преди 2 години
Не сме свидетели на инцидента,младежа неволно може да е направил грешка,на всеки водач може да му се случи...Но това не може да е повод за саморазправа!Това да не е джунгла бе!Стареца си го тьрсил и си е намерил майстора!
29
9
 
9
 
! Отговори
Азъ преди 2 години
Затова винаги си нося моя Глок 17 ако някой ме нападне стрелям го в капачките. Ще ме помни цял живот и друг път преди да налита на бой ще си помисли добре.
28
2
 
17
 
! Отговори
LosHo преди 2 години
имал съм конфликти и с малки пишлемета, които си мислят, че са в играта NeedForSpeed,имал съм и пререкания с луди шофьори на автобуси, които с бясна скорост карат туристи от и към хотелите на курортите и които не отстъпват по агресия от малките ***.В тази ситуация не може да бъдем сигурни кой от двамата казва истината1
27
1
 
18
 
! Отговори
LosHo преди 2 години
Преди имах доста подобни инциденти на пътя с младежи и дъртаци. Идиотизмът и простотията нямат възраст.Оборудвах колата с две неща и вече нямам проблемми с агресия на пътя :) - Видеорегистратор, който записва и звук;-Лютив спрей.
26
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Липсва контрол от КАТ. Служебното правителство не работи.
25
25
 
8
 
! Отговори
Прокурор преди 2 години
Стареца толкова загрижен бил за живота на младежа,че с мек и бащински тон му казал:,,А бе моето момче,защо така спираш,мене ме остави,стар сьм вече,ама вие сте млади,живота е пред вас,направо ми изкарахте ума от страх за вас... и лекичко го погали по главата...Хайде бе!!!ДЬРТАШКИ увьртания,не на нас тия номера!Момчето не е виновно!!!!
24
6
 
33
 
! Отговори
спор няма преди 2 години
Като прочетеш на 19 зад волана и Февзи, ти е ясно кой е виновен.
23
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хвани единия, удари другия както е приказката. Селски драми.
22
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога ще научите българският правопис ~~~ Случаят е от 25 юни и станална един от оживените булеварди във Варна~~~.. ~~~~~По описанието, ако е вярно (виж по горе с правописа) шофьора на автобуса е агресивния, защото е вече слязъл за да прави физическа забележка на турчето. А останалите обяснения са ясни!