20-годишен шофьор блъсна майка и дете в Габрово

Колата се е движела на заден ход
9 авг 2021 14:48, Ния Христова
15
20-годишен шофьор блъсна майка и дете в Габрово
Снимка: БГНЕС
20-годишен шофьор на лека кола блъсна майка и дете в Габрово. Инцидентът станал на 7 август 15 минути преди полунощ, на ул. "Николаевска", съобщават от Областната дирекция на МВР.
 
27-годишната жена и 6-годишното й дъщеря били ударени от автомобил "Рено Меган", който се е движел на заден ход. 
 
Пострадалите са откарани и настанени за лечение в областната болница без опасност за живота. Майката е с навехната китка на ръката, а детето е получило охлузвания по лицето, причинени при падането. 
 
Пробите за алкохол и наркотични вещества на водача са отрицателни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Васил преди 2 години
До АнонименНа 48 може А2 категория
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предпочитам да имам колкото може повече системи за сигнализация при проблеми с външни обекти в автомобила точно заради това. Човекът е такъв, какъвто е - и когато е пешеходец, и когато се качи на автомобила. Ако не става - не става и на двете места и трябва да пазиш и себе си, и него.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте какво, когато е тъмно и улицата не е осветена, което у нас не е някаква рядкост, и да слезете от колата "да огледате" - това не решава проблема, защото пешеходец може винаги да изкочи и след това - бързо и непредвидимо. Мен инструктурът пък ме е учил да гледам винаги натам, накъдето се движи колата. Но когато е тъмно е трудно. Затова и на двете коли имам парктроник и той наистина сигнализира навреме, вкл. и за пешеходци. Та не знам какво не ви допада в това, но то може животи да спаси.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам подробности. Но хухавели в тъмното пресичащи по диагонал паркомясто на оживен паркинг съм подпирал, нищо, че карам бавно и с включени аварийни. Около другите коли хора, деца и изведнъж тази отзад. Някои индивиди смятат, че имат абсолютни права и другите са длъжни да ги пазят от самите тях. Новата ми кола е със система антихухавели. Задейства се на 20-тата мин.от излизанто ми от автосалона. Един дядка напряко през паркинга, точно зад маневриращия ми автомобил.
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шестгодишно в 24 без 15 защо не е в леглото? Майката проверили ли са я за алкохол или опойващи средства?. На паркинг ли е станало? Преди няколко месеца посред бял ден паркирах на паркинга зад търговския комлекс Рея в Младост 1. На заден видях на камерата майка с малко дете да излиза от градинката и да се мушва покрай управлвания от мен автомобил. Направих й забележка, че е рисковано това което прави. Тя ме съжали. Било продължение на алеята на парка. Демек не паркинг, а пешеходна пътека!!!?
9
0
 
8
 
! Отговори
Shark преди 2 години
До 6. То това не е до възраст. Ако не можеш да караш на 20, няма да можеш и на 50
8
6
 
2
 
! Отговори
гост преди 2 години
на тоя *** с първият номентар за 20 годишните.... да си остави някви координати да дойда да му вкарам един 20годишен корав в смръдливата уста
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато се налага да връщам назад с колата и нямам видимост, или не съм сигурен дали някой не се навира зад колата, слизам да огледам, при това си действие будя недоумение в околните тарикати и всеможещи отворковци, даже има бързаци дето налитат на бой, на един такъв му услужих веднъж с прясно мляко, да си натопи резците, че паднаха.
6
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето затова на младежи под 50 годишна възраст не трябва да се дават шофьорски книжки.
5
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами за целта си има парктроници.
4
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колите произведени след 2 000-та година са с много малка видимост когато се кара назад.Това е заради икономия на по големи стъкла. Производителите са си мислили че няма да ни се налага да караме назад затова са ги проектирали така. Качете се на Москвич или Лада за да видите огромната разлика във видимоста във всички посоки. Виждате целият заден капак и околноста около него. През 50-те години от съществуването на тези коли няма случай в който при каране назад да е ударен човек.
3
8
 
4
 
! Отговори
до 1 преди 2 години
Лято е все пак!
2
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той карал на задна и не ги видял. Мамата с детето къде е гледала.
1
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
6 годишно навън 15 минути преди полунощ?! Каква е тая майка?