Остава слънчево и горещо и в събота, градусите до 34°

Само на отделни места ще има облаци и леко ще превали
Обновена: 13 авг 2021 16:32 | 13 авг 2021 16:31, Камелия Цветанова
3
Остава слънчево и горещо и в събота, градусите до 34°
Снимка: Pixabay

До полунощ над планинските райони все още ще има временни увеличения на облачността и на изолирани места ще превалява. След полунощ облачността там ще се разкъса и до сутринта ще се изясни. Ще е почти тихо.

Утре ще е слънчево. След обяд над планинските райони ще се развива купеста облачност и на изолирани места ще превали. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 29° и 34°, прогнозира дежурният синоптик от НИМХ пред БТА.
 
Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 28°-29°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 
Над планините ще е предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на отделни места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 22°, на 2000 метра - около 17°.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: слънцепрогнозавремето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Тази прогноза е отбиване на номера. Като искаш за София, или Каспичан, въведи си мястото и ще ти излезе прогнозата. И все пак времето ще е такова, каквото ще е.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тази прогноза този може да се кандидатира за Гинес. Такива прогнози ако правеха по бай Тошово време щяха да ги пратят в Сибир при белите мечки. ...Какво е това на отделни места. Може а може и да не превали. Това прогноза ли е или тираж на тотото. Може да спечелиш а може и да не спечелиш. За района на София няма и дума. Тя не съществува щото е едно малко селце в балкана с 50 къщи и 10 бабички.