Фургони за пострадалите от пожарите в с. Кръстава

Жителите на района се нуждаят от помощ
15 авг 2021 14:11, Петя Славова
6
Фургони за пострадалите от пожарите в с. Кръстава
Снимка: БГНЕС


Огромни щети след пожара във велинградското село Кръстава. Жителите се нуждаят от съдействие, за да разчистят останките и за да възстановят домовете си. 6 къщи и още селскостопански постройки напълно изгоряха.

Още по темата

Вече втора вечер 66-годишната Авиша заедно със своята дъщеря, която е с увреждания, нощуват при свои близки и се надяват на помощ, предава БНТ.

Казват, че предоставянето на фургон е едно добро временно решение. Затова се надяват и другите 6 семейства, чиито къщи изгоряха изцяло при пожара във велинградското село Кръстава.

Очаква се да пристигне областният управител Иван Васев, който лично да огледа щетите от огъня и да представи на хората от Кръстава как да използват средствата, които ще получат за справяне с щетите.

Очаква се да пристигне и кметът на община Велинград д-р Костадин Коев, който каза, че броени дни се очаква да бъдат предоставени първите фургони, които да послужат за пренощуване на хората, чиито домове изгоряха в село Кръстава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Да, да, ама не преди 2 години
В Хитрино има свободни фургони! нали им построиха вече нови къщи на тия дето оживяха! А БУЛМАРКЕТ да ги транспортира безплатно до Кръстава!
2
1
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
при некои общества веднага щеха да са организират и доброволци да помагат,ама понеже сега основните ни грижи и внимание са заети с Вселенския въпрос:-"Ще има ли правителство и чие ще бъде то?..Кой кого ще подкрепи и срещу кого ще се озъби?",за това пострадалите ще се разминат с помощ на ръцете..
1
0
 
4
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
За некои дворци, палати и вили в Барселона за други фургони.