Жена преби мъжа си с камък и го прати в болница

Мъжът е с избит преден зъб и тежки травми по главата
20 авг 2021 15:33, Ния Христова
52
Жена преби мъжа си с камък и го прати в болница
Снимка: БГНЕС
Млада жена преби мъжа си по време на семеен скандал. За инцидента съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана, цитирани от в. Монитор. Пострадалият е приет в болница с тежки травми на главата и избит преден зъб. 
 
Скандалът се е разиграл в дома на двамата в село Долно Озирово. Около 18.25 часа в четвъртък съсден на семейството е подал сигнал за шумна караница в къщата на съседите му. На адреса е пристигнал полицейски екип от районното управление във Вършец. Униформените установили, че скандалът между 38-годишен мъж и осем години по-младата му съпруга е прераснал във физическо насилие. Жената взела камък и ударила няколко пъти мъжа си по главата, а той загубил съзнание.
 
На мястото е пристигнала линейка и транспортирала мъжа в монтанската болница. 
 
Униформените извършили оглед на местопроизшествието и разпитали очевидци. По случая има образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да се остави така да го потрошат, или е бил някоя хилка, а тя кака яка/често срещана комбинация/, или е бил порядъчно накълван. Моя ще го бия, ама някой друг път. Пък и нямам какво да му връщам.При нас баталните сцени отпадат.
34
0
 
2
 
! Отговори
40 преди 2 години
До: 41 Абе, частни, частни, колко да са частни? Като гледам - масово явление. Времето когато мъжът е ходил на лов за мамути, а жената е шетала и метяла пещерата са отминали преди десетки хиляди години! На това се вика атавизъм! Аз не отричам кавалерството.Жената е по-красивия пол и във всяко отношение много традиции са хубави и ще се запазят.Но клишето че жената е много слаба и мъжът трябва да е защитава си е клише.Корсетът е отречен още през 20-ти век.
33
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен; ти написа: Хубав български глагол "преби". Преби е метематическа граматика за събиране не две действия протичащи заедно колкото по-късоременното от тях трае. В случая жената хемеПрепикавала докато е била онзи биопродукт, от където Пре + Би = Преби, Подобни глаголотии са Осеби ( в действието има голямануждоизхождане), Сопби, = секенене връз биопродукта дорде го бият, Храби е по политическо дахрачиш по противника дорде го биеш и тн и тн. От Контролния Орган.
32
0
 
9
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Боят е бил ек ек, камъкът е победил.Тя за да тръгне с камък да се защитава, смелият маж е тръгнал да е бъхти. Няма му нищо, другио пат ке се бори с мечка.
31
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубав български глагол "преби". Ако бяхте писали "би", значи е нормален кютек. "Преби" означава, че е прекалила с боя и го е пратила в болница.
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Номер 40, това са частни случаи. Теориите ти са излишни.
29
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 39 Мъжът бил по-силен физически?Вече не съм толкова сигурен. Като процент, силните мъже сигурно са повече от силните жени, ако гледаме глобално.Но има и много хилави мъже както и много яки жени.Виж коя е рускинята Марьяна Наумова. Тя тренира вдигане на тежести при Арнолд Шварценегер!И съвсем не изглежда като трикрилен гардероб. Няма да допуснеш, че ако и се изрепчиш на тази ще те бие като мaчe у диpeк!!!
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
:)))))) Дай Боже, Всекиму :)))))))))
27
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В youtube гледах един социален експетимент, с участието на артисти мъж и жена разиграващи етюд.Мъжът тормози жената, вика и, крещи и, обижда я, а тя се свива и мълчи.Масово хората му се нахвърлят и се опитват да защитават жената.След това си разменят ролите.Жената започва да обижда и вика на мъжа, а той мълчи и я гледа виновно като кученце.Само едим двама опитват вяло да го защитят.ИЗВОД: Мъжете са дискриминираният пол.При това, експериментът е в САЩ, не е балкански феномен.
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък си мислех, че моя ме ядосва. Ей това му се вика да ти кипне.
25
10
 
10
 
! Отговори
Просел си го е преди 2 години
Кой знае какво е направил на жената и колко я е тормозик, за да се стигне до тук. Или е бил типичният български насилник и не са ѝ издържали нервите, или е типичният български кръшкач, тя го е хванала и се е разправила с него, както подобава. И в двата случая одобрявам, бой по кратуната, докато му дойде умът!
24
2
 
1
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Хахахах, кви неща правят овчарите, не че ни интересува, какво правят селяците безмозъчни ***
23
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зор е видяла тази жена, за да му счупи главата.
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 12 (Асан): Смешно ли ти е?
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подписали сме истанбулската конвенция, а цяла европа даже я е ратифицирала. Жертви на насилие са само жените, нали?
20
3
 
10
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Мда , ако бяхме приели оная конвенция, сега мъжът щеше да е в пандиза с обвинения за домашно насилие, въпреки че е ранен !! ... А сега е само в болницата, а жената явно е на свобода, не пише , че е арестувана, те жените никога не са насилници, винаги са само жертви !!!
19
10
 
6
 
! Отговори
Сър Фенаси Керим преди 2 години
Ами ... българи сър, така се забавляват!
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо не знаете вие! Ковид е това!
17
1
 
10
 
! Отговори
да знаете преди 2 години
Нов щам "Каменен" ковид!
16
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези двамцата хубавци, вероятно са с общо шест зъба и гласували за идолът си, бай чекмеджан суджуккюлчанов. Не случайно няма имена и инициали.