Жълт код за дъждове и бури е в сила за утре

На места са възможни и градушки
25 авг 2021 15:45, Ния Христова
6
Жълт код за дъждове и бури е в сила за утре
Снимка: Pixabay
От НИМХ обявиха жълт код за краткотрайни дъждове и гръмотевични бури в седем области в Южна и Югоизточна България за утре, 26 август. 
 
Предупреждението е в сила за Пловдив, Смолян, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Ямбол и Бургас.
 
На тези места са възможни и градушки. 
 
За днес, 25 август, до полунощ остава в сила жълт код за краткотрайни дъждове, гръмотевични бури и риск от градушки в Западна България.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
1
 
! Отговори
::)))) преди 2 години
Плачеща върба ще се превърне постепенно в елха и обратно. И по-малко жертви ако е възможно!
4
1
 
2
 
! Отговори
влайчо преди 2 години
Този път есента няма да донесе успокоение, а само покаяние!
3
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На после прогноза която се сбъдна. Днес в София се родихме наново. Заваля и изми улици и булеварди. Сеяндурката от Самоков поне веднъж в жегите да беше се сетила да измие улиците и да разхлади града. Идват ми едни нецензурни думи които не са за пред хора а за пред такива като сеяндурката от Самоковско.
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При тия *** жеги това не е разваляне, а оправяне. До +27-28 се диша и за море става. Свеж въздух след летен дъжд и измити улици. Де да беше поне по веднъж на седмица през лятото. Нямаше и толкова изгорели гори и къщи да има.
1
2
 
8
 
! Отговори
Н1 преди 2 години
Не знам как е при вас, но аз имам чувството, че когато времето се развали, нещата като цяло ще почнат да се оправят. Хората стават по-разговорчиви, сбират се кафе, чашка и вършат нещо полезно. Дъждът *** по стъклото, а вътре е уютно. Сега си потен, пухтиш, избягваш околните, мисълта ти е някъде, дето преди дни си се върнал. Обичаме да си говорим кои са по-добри месеци, топлите или по-хладните и винаги сме единни, че най-хубаво е да си млад и здрав. Няма по хубаво от...някой го беше казал.