Спират движението на камиони над 12 т по АМ "Хемус" заради ремонт

Трафикът се осъществява двупосочно в тръбата за Варна
Обновена: 30 авг 2021 08:35 | 30 авг 2021 08:20, Ния Христова
8
Ограничения на движението по АМ "Хемус" ще има и днес. До 14 ч. на 30 август е спряно преминаването на тежкотоварни автомобили над 12 т между 47-ми и 30-ти км на автомагистрала "Хемус" в посока София, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Ограничението е за улеснение на движението през тунел "Ечемишка". Трафикът се осъществява двупосочно в тръбата за Варна, поради ремонт в тръбата за София.
 
Тежкотоварните автомобили, които се движат към столицата по магистралата, ще бъдат отклонявани на 47-ия км при п.в. "Ботевград" и на п.в. "Витинска река", при 30-ти км, ще се връщат на автомагистралата.
 
Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, съобразена скорост и да спазват пътната сигнализация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв ремонт тя Комитова не прибра ли парите?
4
0
 
2
 
! Отговори
Нострадамус преди 2 години
Ще дойде време когато всичко, построено по време на соца ще рухне от старост а хората ще бъдат толкова некадърни че тухла върху тухла да не могат да сложат. Тогава хората ще разберат че с престъпници и циркаджии начело държава не се прави, но няма да могат да променят нищо. Който е прогледнал си е бил камшика на запад, другите да му мислят ако могат.
3
1
 
1
 
! Отговори
До анонимен 4 преди 2 години
Този тунел не е работил преди 1990 въобще, мостовете зад него са построени много след 90та година.Ако визираш "хронично болен" тунел на Хемус, вероятно имаш предвид "Витиня".
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В този тунел има нещо сбъркано още от основното изграждане и никога, ама никога (още преди 1990г.) не съм виждал да работят и двете части едновременно, за повече от месец.
1
0
 
12
 
! Отговори
Миньоро преди 2 години
Не знам какво толкова правят там ама за толкова време другаде отдавна да са забравили.От 22г. съм шофьор и тези тунели никога не са работили всичките.