Арестуваха два пъти германец, паркирал на дюните на "Алепу"

Кемперът му затънал в пясъците на защитената зона
Обновена: 3 сеп 2021 12:11 | 3 сеп 2021 11:58, Петя Славова
61

Снимка: БГНЕС

Германски къмпингар паркира на плажа "Алепу", но неговият противопожарен камион-кемпер закъса на "Шофьорския плаж" в защитена местност. Мъжът беше арестуван за втори път след като при първия е бил пуснат. Чужденецът, който беше освободен снощи от ареста, след като нагази в пясъците на плажа с тежката машина, тази сутрин отказа съдействие по изтеглянето ѝ, предава БГНЕС.

Заедно с приятелката си, чужденецът и жената започнали да ринат пясък с лопати и да подлагат греди, за да измъкнат затъналия кемпер. Това наложило да му бъде съставен втори акт за неразрешени дейности в защитената местност. Отново последвал скандал с униформените, като германецът отказал категорично да подпише документа за постановеното му нарушение. Затова и няколко часа, след като излезе от ареста, отново му щракнаха белезници.

Чужденецът е пристигнал у нас на 1 септември. А първия сигнал за старата пожарна кола на пясъка подаде концесионерът на съседния плаж – Стоян Василев.

"Дюните са разровени. Имаме повторно нарушение. Полицаите проверяват кемпера за забранени вещества. Днес отказа да изключи двигателя и отново не се съобрази с полицейските разпореждания", каза комисар Неделчо Рачев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
4
 
! Отговори
М преди 2 години
Това се казва "изпаднал герванец".
46
1
 
2
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Клоуните от дб защо не се възмущават и не крякат сега ;) ???
45
1
 
14
 
! Отговори
БГ преди 2 години
нарушил забрана не се е подчинил,ако е в Германия надали ще си помисли да нарушава а тук разграден двор намерил и хоп като пич през дюните,за жалост обаче не така действат при багеристите където умишлено унищожават ДЮНИТЕ.
44
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
първо го арестуват че е влязъл а после че иска да излезе
43
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дали щяха да арестуват българска мутра на плажа с джипа за 200 000 лв?
42
0
 
21
 
! Отговори
Ха преди 2 години
Сещам се за двама чужденци - летуващи , май във Франция беше , дето и глоба платиха и задочно бяха осъдени защото си бяха взели кутия с пясък от плажа. А у нас ....и с камион през дюните, госин немеца ...и се обяснявал на полицаите щото не щял , видите ли Е, това само у нас го има
41
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
имаше един лаф на времето - 'Тоя изглежда като изпаднал германец' - колкото и странно да звучи в днешно време
40
0
 
2
 
! Отговори
Rtui преди 2 години
Death For germany
39
1
 
13
 
! Отговори
До 39 преди 2 години
Нарушенеието е нарушение . Последствията и наказанието може да е с различна тежест , но при немеца това е и рецидив .Истината е че нашите полицаи пипат твърде меко , а и закона трябва да е ясен
38
7
 
9
 
! Отговори
е преди 2 години
А табелите по пътя къде са, че е забранено, че е защитена зона, че глобата е х лв...? Затворете целия път, от дюни до св. Тома! Който иска да види див плаж, да ходи пеш до там.
37
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Камиона ми изглежда откраднат от някоя немска пожарна
36
3
 
21
 
! Отговори
ответен удар преди 2 години
Ако за паркиране на тая ярмомелка върху плажа го арестуват два пъти - за ония с ""подпорната стена"" ще трябват поне 30_25 години каторга...... При Жан Валжан,знаете го!
35
1
 
31
 
! Отговори
Крети- кретен... преди 2 години
Що, умните милиционери в Англия и Германия на български ли ти говорят когато те арестуват??
34
2
 
43
 
! Отговори
Писнало му... преди 2 години
Един от малкото случаи в които родната полиция действа напълно адекватно. В нормалните държави първо ще го арестуват и чак след това в ареста ще му викнат преводач, ако иска да подписва, ако иска да не подписва негова си работа. В САЩ щяха да го застрелят още на плажа...
33
0
 
23
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
При този случай, глобата трябва да е на квадратура на изминат път от всяка гума..т.е. унищожената площ от дюните или примерно на метър 1000 лв. или при десет квадрата 10 хил. лв., тогава този ще слезе, ще се извини щото май си мисли че е в Бангладеш и ще си плати, а друг път ще мисли и внимава пооооовече от сега!Дори може да го молим, хайде де разходи си тъпия кемпер из дюните, еее сега и ти!?
32
34
 
4
 
! Отговори
Крети преди 2 години
На какъв език са му говорили тъпите милиционери на меринджейски?На ХангличанскиНа Германистан ски?
31
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко че българските милиционери прилагат законите, само пред чужденците. Ако беше българин щяха да му смигнат и да го питат "И кво праим ся?"
30
0
 
23
 
! Отговори
кофти преди 2 години
В тая държава , никой не спазва првила и закони както трябва , 99% се измъкват , или ако не се измъкнат от глоби , то пък не ги плащат ,... защото няма ЕЛЕМЕНТАРЕН КОНТРОЛ !Защо в другите държави , даже и българите спазват законите , а тук никой !
29
11
 
7
 
! Отговори
Ами преди 2 години
Не виждам на снимките техниката, която да го изтегли, виждам джурналя за сеира и полицаи, спретващи цирка.Българска неефективна работа.
28
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Некъв немски джeндъp си развява коня, защото тук власт няма и последствия няма да има. Ката го гледам този е от защитената порода ЛГБГ+-...