Протести в Стара Загора след инцидента с трите блъснати момичета

За днес е планиран нов протест в 11:30 ч.
3 окт 2021 07:40, Ния Христова
46
Протести в Стара Загора след инцидента с трите блъснати момичета
Снимка: БГНЕС

Десетки жители на Стара Загора снощи излязоха на протест където три момичета пострадаха тежко, след като бяха пометени на тротоара от автомобил. Събитието беше създадено във Фейсбук под името "Искаме безопасни улици за децата си!". 

Кръстовището остана затворено за близо 2 часа, предаде БНР.
 
Хората на протеста казват, че са подавани множество сигнали до отговорните органи за безконтролното шофиране и "дрифтене" в тази част на града, но никой не е обърнал внимание.
Още по темата
 
Започна подписка до кмета, областния управител и директора на полицията в Стара Загора. Хората настояват за незабавно разширяване обхвата на системата за видеонаблюдение, както и за изграждане на изкуствени неравности на мястото, където стана инцидент. 
 
Днес в 11:30 часа хората ще излязат на демонстрация пред районната прокуратура в областния град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Бай Ставри 32килия преди 2 години
Дайте го при мен аз много ги уважавам такива синчета
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дайте го тоя юнак да го видим кой е бе. Ей в нормална държава до живот щеше да лежи и бит и ***.. тук държава няма след някой месец ще го пуснат и това е... Трабва лично отмъщение..
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали видях ме кви стана с убиеаа на Цветков ,има и много други случеи ,след време го освобождават все едно че не се е случило нищо ,и тук намирисва щом хората стачкуват
28
1
 
6
 
! Отговори
Лично отмьщение преди 2 години
Само с лично отмьщение ще се оправят нещата.Сьдилищата в Бьлгария са много корумпирани вьв всеки град.Бащите на тези момичета ,да го хванат този *** след две години ,да му отрежат двата крака с брадва и да го изхвърлят някьде.
27
0
 
10
 
! Отговори
do 131 преди 2 години
ха дано ама надали . Помня единс случай де "бизнесмен" (квото и да означава тва в БГ) дава на заден в пешеходна зона и прегази дете на около 5г в СтЗ . Пошумя се малко , след тва кво стана с тоз "бизнесмен" не се чу много
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано съдът в Стара Загора не е като софийския градски )
25
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Момичета, както ги определят медиите, са се връщали от работа, вероятно от близкия Кауфланд. Не на всички приключва работното време със затварянето на вратите. Най-тежко пострадалото е на 23г., за другите не знам. Когато някой се е прибирал претрепан от работа за мизерни пари, нечие гооовееддце е тръгнало да се забавлява.Това е.
24
0
 
14
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Има една поговорка, око за око, зъб за зъб. Ако я спазваме на шофера трябва да му ампутират крака и да му начупят някой друг прешлен и пет шест ребра.
23
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се убие с камъни крупния бизнесмен и синчето му!
22
0
 
16
 
! Отговори
До 30 преди 2 години
Слуховете са че е син на крупен бизнесмен от града и как няма да остане в тайна сега и полиция прокуратура чакат кинти
21
0
 
20
 
! Отговори
за съжаление преди 2 години
расте едно поколение 90% абсолютно без мозъчно, при родителите е само 80 тоз процент.Пък и онзи де уби Милен Цветков го пуснаха нали, от кво да ги е страх останалите мало умни подрастващи?
20
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кажете го кой е шофьора бе хора дайте го да го видим бе
19
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смъкнете кмета от ГЕРП и нещата ще тръгнат! Заблудения народ иска отмъщение - само по себе си разбираемо, но просто е ***.илно! Първо се сменя наказателната или т.н. наречената правна система и след това очакваш правдата! Да ходят вечерно да протестират бих им се изсмял, ако не беше толкова трагично! Гласувайте пак за ГЕРП! Трябват и добри адвокати - нещо като Хаджигенов нищо, че бил ужким адвокат на мафията, ама ги спасява, което може да бъде само целта на един адвокат! Приятен ден!
18
0
 
19
 
! Отговори
кои са? преди 2 години
А кои са родителите, които са дали в ръцете на 18 годишно момче мощна кола и то кара посред нощ? нима не знаят, че то няма опит? Те също носят вина. Ако някой знае да каже името на момчето, че и на родителите, да знаят хората, да се пазят от тях.
17
7
 
13
 
! Отговори
ш.щ. преди 2 години
Когато в Хасково бащата на хасковския *** блъсна инвалид, защо нямаше протести, ами се опитаха да скрият случая, дори и полицая, който наложи глоба на бащата беше уволнен. Не ме разбирайте погрешно, обявявам се против двойния стандарт. това момче, което разби живота на 3 семейства трябва да понесе цялата строгост на закона. За 3 живота, 300 години и по 500 000 лева кръвнина.
16
0
 
16
 
! Отговори
eve1 преди 2 години
Безопасни улици?Не няма да има такива докато те са пълни с опасни шофьори а те са навсякъде около нас,виждаме ги ежедневно и не правим нищо.Снимайте,пращайте,докладвайте в КАТ за нарушенията.Само КАТ не могат да се справят,те са шепа хора,трябва всички да сме активни в тази борба.
15
2
 
12
 
! Отговори
Руснак преди 2 години
Публично убиване с камъни в центъра на стара загора за великия шофьор само така ще се спрът мамините синчета. Ако беше мое дете смачкано лично щях да го намеря и осакатя!
14
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно е синче на някоя мутра приватизатор, щом не се споменава
13
2
 
10
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Радикалните промени в едно общество винаги са ставали след радикални действия - въстания и революции и никога с протести!
12
2
 
15
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Абе братя и сестри, не разбрахте ли че с протести нищо не става!? Хващайте лайнето убиец и на първия стълб! Има и нещо полезно, което можем да вземем от талибаните!