В Банско се надяват на добър сезон, резервациите все още са малко

Туристите предпочитат офертите в последната минута
38
В Банско се надяват на добър сезон, резервациите все още са малко
Снимка: БГНЕС, архив

Банско е в навечерието на старта на новия зимен сезон. Голяма част от бранша на туристите и хотелиерите обаче се питат какъв ще бъде той, предвид продължаващата пандемична обстановка.

Очакванията ни са добри - да се случи, да има сезон и да реализираме по-добри доходи, коментира пред БНТ Зорка Тамбукиева, собственик на хотел в Банско.

По думите й, засега няма особено голям брой ранни резервации, туристите предпочитат по-скоро офертите в последната минута.

Ние нямаме нищо против мерките и да се случват за запазване здравето на хората. Трябва да бъдат обаче диференцирани, допълни хотелиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
7
 
2
 
! Отговори
dj dance machine преди 2 години
И още нещо изказвам им огромни благодарности по тоя си начин всичките тия господа ме научиха през тия години кои е истински човек и приятел.С годините се убедих в едно минах през всякакъв слои хора обикновенни бедни и богати от тях научих един важен урок които те цени и уважава те уважава докраи независимо какъв си обикновен или земен а колкото до униженията бъдете Сигорни всичко се връща не съм забравил никои
14
8
 
3
 
! Отговори
dj dance machine преди 2 години
Първо ни стресирате после да мислим за почивки вие в интернет и медиите не сте вред от няколко години научете нещата за живота и гледате от друга точка.Аз като малък съм имал тежко детство бях подиграван и унижаван мен пандемия не ме плаши същото става и сега даже тия хора не признават нормални за тях сме всякакви чии интереси обслужват не знам но и не искам да знам живея своя си живот и свои те проблеми а за останалите пътя е свободена на тия много им здраве.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А пропо при толкова болни какъв басеин какви пет лева освен докторите други няма желаещи
12
3
 
9
 
! Отговори
Чичо скруч преди 2 години
С тоя бетон и цимент дето го влагат в близките години и на басеин няма да идем бъдете здрави
11
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едните се надяват на сезон другите на болести хм кои нее вред се пипа.Онзи явно не иска нормален живот иска само едно тои да е добре защо ми как ще оцеляваме бе хора мислите ли които нее женен на тия години я това коя жена ще иска да се върже тия добре ни изработиха да видим как ще се оправяме няма държава няма мислене няма никои
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гладна кокошка, просо сънува.
9
10
 
24
 
! Отговори
Какъв преди 2 години
Сезон, А?! Кой е луд да дойде в България ,която се е превърнала в инкубатор на ковид. За последното денонощие заразените са 4979 ,починалите 214.
8
3
 
6
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 2 години
Ай ся взимат мерцедеси втора употреба за 100000 евра па нямат 1000лв за събота и неделя в Банско!
7
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На банските суджуци ще кажа едно : Сезон ЙОК !!Трябва да си хипер-проЦт за да чакаш сезон по време на такава тежка епидемия.
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При тия цени, да не очакват сезон. Ама никакъв. Говоря за потреблението. Храни, горива, ток, вода, парно.... всичко е увеличено и хората едва ли ще отделят за почивка. А ако случайно отделят, ще е за 2-3 дена, а не както досега по седмица в Банско. Щото и там ако досега нощувката е била 200, вече ще е най-малко 300 кинта. И няма как да стане. Кой успя да вземе нещо успя - сега вече... нямаааааааа.
5
3
 
13
 
! Отговори
цеку преди 2 години
Трябва да се увеличат цените и туристите сами ще дойдат. Но за да стане това, картата за лифта трябва да е поне 100 лева, а обяд на пистата 70-80, нощувките по 300 и нагоре.
4
3
 
15
 
! Отговори
Буци преди 2 години
Ако ще искат само ваксинирани, да забравят
3
1
 
13
 
! Отговори
Бански старец преди 2 години
С тоя бетон,де покриха всичко,МНООООГО ЩЕ ИМА ДА СЕ НАДЯВАТ.
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не се надяват много, че локдаун ни чака след изборите, а след нова година и нов вирус щели да ни пускат.
1
0
 
9
 
! Отговори
Ммм преди 2 години
Да не излизат.