Тежка катастрофа взе жертва на пътя към Калотина

В района има намалена видимост поради мъгла
3 ное 2021 10:04, Елка Василева
8
Тежка катастрофа взе жертва на пътя към Калотина
Снимка: архив, БГНЕС

Един човек е загинал при удар между камион и две коли край Калотина. Към 7.40 часа тази сутрин е постъпил сигнал за тежка катастрофа в района на 22 км на главен път 1-8 в посока Калотина.

По първоначални данни инцидентът е възникнал между тежкотоварен и два леки автомобила. Към момента има данни за един починал, съобщиха от МВР.

Движението в участъка е ограничено в посока Калотина, като трафикът се отклонява през обходен маршрут: Сливница – Алдомировци – Бърложница – Драготинци – Габер – Драгоман. Движението се регулира от пътна полиция, съобщават от МВР.

Предвид намалената видимост поради мъгла апелът към водачите е да шофират внимателно и с достатъчно дистанция./ БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
от опит преди 2 години
Имал съм случаи при мъгла и силен дъжд да отбия на бензиностанцията да дръпна едно джезве и да изчакам. Животът ми е по-важен от това дали ще закъснея с доставката. Шефчето после дудне малко , ама ми е през оная работа.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Загиналият е бивш служител на полицията, който работел на ГКПП Калотина, съобщава NOVA.При инцидента са пострадали още пет души. Двама от тях - също служители на МВР.
5
4
 
1
 
! Отговори
до 5 преди 2 години
От къде знаеш, че е ушев?
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е голяма загуба за обществото, само за близките. Бивш ушев, сега уреден на хранилката като митничар. Бързал е за дневното щавене.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако попитате водачите между 20 и 40 годишни как се кара в условия на мъгла едвали някой ще даде смислен отговор. Печалбарите не ги учат на такива работи. Те ги учат само да натискат газта и от време на време спирачката. А в мъгла се кара с такава скорост с която да можете да спрете в зоната на видимост. Но това 99 процента от водачите не го спазват. И като се нахендрят на някой в задницата виката олеле макьо ква стана.
2
3
 
8
 
! Отговори
ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА преди 2 години
При влажен /мокър/ път ,слаба видимост и мъгла ,винаги трябва да се кара с висока скорост.Даже повече от висока
1
7
 
6
 
! Отговори
Ганю- шофьор преди 2 години
Ба , те ша ми кажат как да карам в мъгла,