Остава отцепен районът около трагедията на "Струма"

Въведен е обходен маршрут
23 ное 2021 12:47, Красимир Ангелов
4

Продължава да е отцепен районът на тежката катастрофа с македонски автобус, при която загинаха най-малко 45 души.

От момента на трагедията трафикът се пренасочва през обходен маршрут. Пътни полицаи пренасочват движението на около четири километра преди мястото, на което тази нощ е станал тежкия пътен инцидент.

Още по темата
Обходният маршрут е от пътен възел "Долна Диканя" - път III-627-Радомир и път I-6 до пътен възел "Даскалово". Трафикът по него е интензивен и се виждат големи колони, които се движат бавно в участъка, отбелязва БТА.

На място се виждат много екипи на "Бърза помощ", като постоянно пристигат нови линейки. Отдалече се вижда катастрофиралият автобус, който е напълно изгорял. Превозното средство се намира между двете платна на автомагистрала "Струма".

Тежкият пътен инцидент е станал около 2.00 часа тази нощ близо до село Боснек. Автобусът се е движил от Турция към Република Северна Македония, а в България е влязъл през граничния контролно-пропускателен пункт "Капитан Андреево".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Мунчо преди 2 години
Безумна държава и нищоправещи институции. Сутринта цела плеяда хахави политици се изсипаха на местопроизшествието та да видят/да ги видят хората колко са професионали и загрижени и същевременно за вече 8 часа наето следствие не може да направи оглед и да пусне движението... Що бре. Па то ако има още един инцидент на Тракия например и ще блокирате държавата.
2
1
 
7
 
! Отговори
50 90 км/ч преди 2 години
Така,сега малко инфо за всички разбирачи ... на 35 съм,карам Голф 5 и спазвам всички ограничения от Видин до моето село на 50 км от града.Преди кръстовища,отбивки, бензиностанции ... нито една кола не съм изпреварил за 1 година,а карам с 80-90 извънградско! Мен ме подминават все едно съм спрял и то с къде къде по-стари и ръждясали и необслужени коли.... Трагедията е въпрос на минути,тя е в 90% от шофьорите!!
1
4
 
0
 
! Отговори
отвратен преди 2 години
Боко да върне лентите които режеше , все едно както е бил на прасешка смърт !!