19-годишен загина след гонка, завършила с катастрофа

Близки на момчето са категорични, че катастрофата е предизвикана умишлено
26 ное 2021 11:23, Ния Христова
58
19-годишен загина след гонка, завършила с катастрофа
Снимка: БГНЕС
19-годишно момче е загубило живота си при катастрофа до Сливен. Инцидентът е станал преди седмица, а разправията между момчетата е започнала заради момиче, съобщи Нова тв.
 
Близки и роднини на загиналия смятат, че катастрофата е умишлено предизвикана. Автомобилът, в който е бил 19-годишният Петър Досев, е бил блъснат целенасочено.
 
По случая има повдигнато обвинение. Близки и роднини на загиналия се притесняват случаят да не бъде потулен. 
 
Разправията между двамата е започнала в дискотека. Компания момичета са били притеснени от младеж, който в последствие е задържан. 
 
"Хюсеин се е държал грубо и арогантно с Ванеса, при което тя му удря шамар. Той почва да й вика и да я блъска. Ванеса търси управителя на дискотеката, за да му бъде направена забележка, през това време Хюсеин си тръгва. Дъщеря ми също се прибира вкъщи", майка на приятелката на загиналото момче.
 
След като момичетата си тръгват от дискотеката, Петър разбира от приятелката си за случилото се. 
 
"Стигнахме до Крушаре. В началото ни чакаха с пистолети и бухалки. Бяха агресивни. Започна гонка, която продължи кратко. Те ни изблъскаха от пътя и се ударихме в дървото. Опитах да си извадя детето, защото беше заклещен. Казваше ми, че не може да диша. В този момент започнах да ме удрят по главата", разказва бащата на загиналия Петър.
 
Линейка пристига на място и отвежда младежа, който издъхва по пътя за болницата. А за Десислав трагедията е огромна, защото в рамките на две седмици, освен единственото си дете, губи и съпругата си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
1
 
! Отговори
; преди 2 години
Този адаш на Садам е от религията на мира , трудолюбив ромотурчин , каскетното правосъдие го е оставило на свобода , както и дружките му , Ушев бие само ако си студент на протест срещу мафията , скрит зад дебелите колони на ЦУМ/Мин. Съвет и ако името ти не се споменава в 1001 нощ. Време за доживотни присъди , крайно време.
42
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Десислав загубил съпругата си, а сина му тръгнал по дискотеки. Траурът 5 дни ли е?
41
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е неосъзнато поведение, да ходиш да се доказваш на някого,да се правиш на мъж. Когато нямаш цели,не се концентрираш в твоя живот, успех избиваш някъде.
40
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ванеса много важна бе, шамари раздава. Ти са видиш селения.
39
2
 
15
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Докога ще търпим гнусните турско-еврейски uзверru? Къде е полицията? Къде е армията? Къде е властта? Ние сме окупирани от семитски варвари,които изнасилват пред очите ни,убиват пред очите ни и няма нито един политик,който да вземе властта в ръце и каже ЗАПОЧВАМЕ ЧИСТКА!
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хюсеин е добър човек, всички са добри хора, няма виновни.
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мислопрестъпниците да не пишат какво мислят. Полицията дебне интернет. Вече сме 1984 година.
36
0
 
5
 
! Отговори
до 38 и 39 преди 2 години
Щяхме да знаем, ако мисирките бяха задали и изяснили тези въпроси. Ама те могат само копи-пейст на официалните сводки да правят. К`во да ги правиш, толкова си могат, за толкова им стига акълът.
35
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега, ако кажа какво наистина мисля за Хюсеин и от сорта на Хюсеин, предполагам ще ме арестуват! Да, ама аз си го мисля.
34
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяната е факт
33
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ходете по пропадналите дискотеки . Забавление може да си направите и в дома.Предимствата на забавлението купона в дома са :1. няма похотливи роми 2. Не си плащате за музика 3. Музиката сами си я избирате 4. Алкохола е истински 4 Не плащате такси вход , тестове , и пари за алкохол. 5. хората са ваши близки и познатиВ краен случай компанията винаги може да си наеме къща за гости на приятно и красиво място и с шума си да не пречи на околните. Нашата компания така прави и забавлението ни е100
32
0
 
12
 
! Отговори
Краси преди 2 години
От интегрираните !
31
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ми е интересно, какво точно са очаквали бащата и сина, че ще им се случи, като отиват в селото на Хюсеин, да му търсят сметка, че задирял момичето? За цялата трагедия вина носи бащата, от когото се очаква да е малко по-умен, та да възпре сина си да прави глупости и да си търси боя.
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе квартал Надежда
29
3
 
5
 
! Отговори
Даа! преди 2 години
Tук обаче , освен пътя , И дървото е виновно , как може да спре колата !
28
0
 
18
 
! Отговори
Дако от Сокако преди 2 години
Ако полицаите вместо да си бъркат в носа и дремят в патрулката навестяват редовно такива свърталища и да обискират и проверят разни мачовци, нямаше да е толкова зле положението. Дано Рашков се усети какво трябва да се прави, защото тиквата беше като станишев - пълна демокрация и свободия, кой както може се оправя и държавата се появява само след като се счупи гърнето.
27
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Сливен имаше един българин и те му викаха бай Иван ромът...
26
1
 
4
 
! Отговори
Гешефта преди 2 години
Ако не бяхте толкова отворени, сега щях да направя една совалка до местопроизшествието и да разкрия между другото и някоя далавера от прехода, точно както бях обещал.
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато турчета и роми се съберат на едно място става качамак. Откъде тия турчета са имали пистолети нямаше ли кой да им ги завре отзадека. Нее ли имало кой да се обади на полицията да ги закопчаят и наритат.
24
1
 
20
 
! Отговори
аз преди 2 години
Само като прочетох името на бияча Хюсеин и ми стана ясно