јѕ» предупреждава: »два сн€г, тръгвайте с подготвени автомобили

ѕриоритет за почистване са магистралите
29 ное 2021 18:11, Ќели ’ристова
11
јѕ» предупреждава: »два сн€г, тръгвайте с подготвени автомобили
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

ѕрез нощта и утре - 30 ноември, се очаква понижение на температурите, а в —еверна и «ападна Ѕългари€ метеорологичната прогноза е за понижение на температурите, силен в€тър и дъжд, който в планинските райони в «ападна Ѕългари€ и в Ћудогорието ще преминава в сн€г, съобщават от агенци€ „ѕътна инфраструктура“.

» апелират шофьорите, на които им предстои пътуване, да тръгват с автомобили с подход€щи за зимните услови€ гуми, да карат със съобразена скорост и повишено внимание, да спазват необходимата дистанци€ и да не предприемат резки маневри. Ѕлокирането на движението от превозни средства, които не са подготвени за зимни услови€, затрудн€ва пътуването на всички останали шофьори и работата на снегопочистващата техника.

ќбластните пътни управлени€ след€т метеорологичните прогнози по райони и са в готовност да предприемат необходимите действи€ за обработка на настилките във високопланинските райони и проходите, където има предпоставки за хлъзгавост и залед€вани€ по усойните места. ÷елта е превантивните, а след това и снегопочистващите дейности да започват максимално бързо при прогноза за влошаване на времето, за да се осигури проходимостта на пътищата.

ѕриоритет са автомагистралите, най-натоварените направлени€ по първокласната и второкласната пътна мрежа и проходите, осигур€ващи връзките между —еверна и ёжна Ѕългари€.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


11
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
8
0
 
0
 
! ќтговори
‘астер преди 2 години
«аради апи имам два джипа максимално подготвени!Ќеподготвените са винаги “≈ ,на всичкото отгоре издуват бузи от нашите винетки!—а щакво осномание изисквате винетки бе *** долни,н€маме и 600км.пътища за платено каране!Ѕаси наглеците!комитова кой е виновен?борисов ли пак?
7
1
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 години
ѕочна се! Ќа магистрала ’емус тапа от тирове между двата последни тунела. „ист лед. ўом камион на ƒискорди€ закъса, а те не прав€т компромиси с гумите. Ћично го знам. ѕром€на продължава с пълна сила! » това не са бурите с нав€вани€ при които опищ€хте света. » не е причината във вироглав тираджи€ с изтрити гуми.  омитовааа, да си жива и здрава!
6
2
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 години
”тре се очаква снеговалеж, а ƒанчето ще каже:«имата ни изненада!
5
0
 
0
 
! ќтговори
«наех си преди 2 години
Ќе са само мои хора дето забрав€т да смен€т гумите. ѕървите три коментатори, за вас се отнас€ :ƒ
4
0
 
2
 
! ќтговори
Ќ€кой си преди 2 години
јѕ» ви пожелава √оспод да ¬и е на помощ.
3
0
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 години
ѕредупреждавам јѕ», напролет п€съка да се измете!!!
2
11
 
2
 
! ќтговори
¬инкело-Ѕаварска ≈ра преди 2 години
јйде да идва снега че да разпор€ голфа 1ва 2ра 3та, €ко връткане ще стаа, въпреки че съм със супер €ките зимни гуми Ћинг Ћонг. “а€ гума е страхотна. —ложил съм такива и на бавареца, страшно е стабилен.  онтинетала и гуди€ра р€па да €дат. Ћинг Ћонга мачкаааа!. балъците да се набутват с марки. 160 не ги усеща.
1
11
 
4
 
! ќтговори
Ўарл ѕеро преди 2 години
ѕодготвен съм, летни гуменетки но......8мм грайфер.