Кметът на Белица увеличава с 20% заплатите, но на... ваксинираните

Самият Радослав Ревански е с трета доза ваксина
29 ное 2021 21:28, Красимир Ангелов
95
Кметът на Белица увеличава с 20% заплатите, но на... ваксинираните
Снимка: БГНЕС

Кметът на Община Белица Радослав Ревански увеличава с 20 процента заплатите на ваксинираните служители, съобщава на сайта си Общинската администрация.

Ревански, който е с три дози ваксина, е апелирал за масова ваксинация, във връзка с епидемичната обстановка в страната и предизвикателството, което отправя новия щам, съобщава БТА.

"За да запазим икономиката и обществото ни е крайно необходимо да проявим граждански си дълг и да се ваксинираме. COVID-19 се оказа по-продължително и сериозно предизвикателство, отколкото очаквахме. Пандемията остави своя отпечатък върху ежедневието ни.

Призовавам всички да се ваксинират, за да бъдат избегнати всевъзможни опасности, които водят до смърт. Тези служители, които го направят, ще бъдат възнаградени с 20 процента увеличение на заплатите", е казал Ревански, се посочва още в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
19
 
! Отговори
..... преди 2 години
дискриминация и мафия
52
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-жалко нещо не бях виждал... значи са можели да дават с 20% по-високи заплати досега, но не са го правили...
51
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Принципно съм "ЗА" ваксинацията, но да унижаваш по такъв начин служителите си и да ги делиш, защото не си съгласен с личното им мнение и позиция, е пълна тъпoтия!
50
2
 
48
 
! Отговори
Дискриминиран преди 2 години
Хоп...дали правилно виждат очите ми, това е реална Дискриминация !!!Моля, съответните органи да се сигнализират !!!!Поредния наглец с нашите пари, ще се опитва да диктува правила !!!
49
23
 
6
 
! Отговори
Мда преди 2 години
В тоя форум, и въобще в коментарите под всяка новина за коронавирус, лъха на ефекта на Дънинг-Крюгер. Целият народ ли страда от това? Кой е по-компетентен по въпроса? Вие, които пишете тук под новините, или учените, които работят с геноми, вируси и разработват ваксини? Дали знаете и на 1% от това, което те знаят? Със сигурност можете 0% от това, което те могат. Браво на човека! Другите ще получават просто по-малко, защото за да спазват мерки, ще трябва и да работят по-малко.
48
29
 
3
 
! Отговори
Пример преди 2 години
Българин в Германия. Ваксиниран два пъти, чакащ трета доза. Печели 5,000? нето.Българин в България злослови и няма ваксина. Изкарва 500лв.Успех
47
0
 
20
 
! Отговори
Психиатър преди 2 години
Аз съм лекуващият лекар на г-н кмета. От край време има налудности - ту си въобразява, че има смъртоносен вирус, ту си забожда карфици в ***, за които твърди че са "ваксини".Страда от грандомания и си въобразява че е спасител - често увещава персонала на клиниката, в която е настанен, да се ваксинира, повишава им заплатите и т.н.
46
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И това , ако не е дискриминация . Въпросът е чии пари иска да раздава кмета и не е ли той виновник косвено за повишаване цената на хляба ?
45
5
 
16
 
! Отговори
Обищина Белица преди 2 години
Насам народе. Тук всичко е построено от ГЕРБ.
44
3
 
22
 
! Отговори
Синтия преди 2 години
Герберските калинки хапят като за последно. Трябва пълни изчегъркване.
43
2
 
33
 
! Отговори
The Don преди 2 години
Винаги съм ненавиждал хората,които ми дават наклон на дедовия и ме критикуват за това,че не съм част от стадото! Предпочитам да умра,отколкото да предам принципите си,а те са че никой не може да ми казва как трябва да живея!Наздраве и хубава вечер!
42
0
 
21
 
! Отговори
Край преди 2 години
давайте го на комисията против дискриминация.
41
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Убеждавам се, че човешката простотия е много по-опасна от всякакви епидемии, ковиди и т.н. Предлагам за начало да изолират кмета на Белица, такъв разбеснял се и-дио-т рядко се среща.
40
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега шонеже са ваксинирани в кметството община Белица ще стане като швейцарски кантон.
39
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А сега разбрахте ли мили деца? Кметът на Белица мисли, че сте ***, та се пробва да ви дразни, че ако сте нормални хора, няма 20 процента увеличение за вас. Ще увеличават заплащането само на ***. Така че, завиждайте...И даже ви дава пример - ето, аз съм кмет, три пъти се набодох...Току-виж примерът на идиотията стане заразителен.
38
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неваксинираните да го съдят за дискриминация и нарушаване на кодекса на труда. Не може ваксинираните да са с привилегия от неваксинираните и не може едни да ги осигурява на една заплата, а други на друга при условие, че са на един и същи щат.
37
0
 
43
 
! Отговори
Геле преди 2 години
Този още ли не осъзнава, че ще го спукат от дела в съда
36
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боже, слез си прибери вересиите. Този от Белица пръв, с трите ваксини.
35
0
 
41
 
! Отговори
Дора преди 2 години
Това вече е пълна порнография, както се казва. За друго понятие с такова многопластово значение не се сещам.
34
0
 
40
 
! Отговори
Оле-оле преди 2 години
С какво право, на какво основание си позволява?Заплата и бонуси се дават за извършена работа.