Джип самокатастрофира на "Струма"

От сутринта още има образувани задръствания
30 ное 2021 13:52, Ния Христова
32
Джип самокатастрофира на "Струма"
Снимка: БГНЕС
Задръствания и катастрофи са станали на магистрала "Струма" заради лошото време. Джип е самокатастрофирал рано тази сутрин в района на село Боснек, съобщи bTV. 
 
Край Дупница също десетки автомобили останаха блокирани в снежния капан.
 
От сутринта има образувани задръствания и авалирали коли. Задръстване се е образувало и край Стало село посока София.
 
"Закъсах, всъщност прегря колата, което предполагам, че при старите автомобили е нормално това нещо да се случва, но по-нагоре знам, че има катастрофи доста. Натоварено е много. Който може да не пътува, да си го отложи и поне 2-3 дена, отпуска да взима и така", коментира шофьорът Ивайло Василев.
 
"Най-вероятно несъобразена скорост и лош път и условия, неизчистена магистрала", каза Владислав Иванов от "Пътна помощ".
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Parallax преди 2 години
КАТАСТРОФА е злополука при сблъскване с две превозни средства. Не случайно в Инглиш лангуидж има две доста различни по същество понятия - incident & accident. Така щото внимавайте със самокатастрофиранията.
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя и статията се е само написала...
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 24 ГЕРБ си отидоха и веднага започнаха катастрофите по пътищата. Нали не искаш да кажеш, че досега до всеки шофьор е седял по един ангел-пазител от ГЕРБ?
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ ги изчегъртахте и стана по-зле! Да ви *** промяната! Тези от А отбора на почтенните с тоопките и CV-тата май не стават за нищо. Втори почтен назначен от Кирчо, са го изхвърлили от като мръсно коте, този път от БКК за няма и месец. Първия почтен на Кирчо изхвърча от ББР. А още не са започнали! Лошото е, че и останалите сме във филма. А щом даказали се експерти от младежите на БСП като Гумен Речев, РОвч и Гагузов са"експертите"шъ цъфнем. нема да ни се размине.
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какво ще рече "самокатастрофа4 - че МПС-то само се е ударило ? Значи и северомакедонският автобус е самокатастрофирал ? тези МПС-та не се ли управляват от шофьори или сами си се движат из пътищата ?Срам за БГ журналистиката, а уж жур нал ята учат и български език !
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ей, много МПС почнаха да бягат от собствениците си и резултатът е САМОКАТАСТРОФА :)
21
0
 
6
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Стига,бе сам,ли!!!
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Провинциалист с МПС = САМОКАТАСТРОФА............Жипката е на 20+ г а шАфьора неграмотен. Резултата............скок в канафката.............П.П. Тоя участък съм го карал преди 25години при 40см сняг на пътя със задно предаване и летни гуми(тогава просто в Бг не се продаваха зимни) без проблем. Пътя беше в коловози и валеше сняг.
19
2
 
8
 
! Отговори
ТЪПОТО КОПЕЛЕ- ШОПА преди 2 години
Джипа не е катастрофирал *** прости.Водачът на джипа е катастрофирал и носи отговорност,да си бяхте направили труда да разберете или прикриваме някой,СНИМКИ,ИМЕНААА,КАТО В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ,ДОКАЖЕТЕ ,ЧЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА СТЕ СТРАНА ЧЛЕНКА НА ЕС ИЛИ БАТКО ВИ ПУТИН ЩЕ ВИ ИЗПАПА КАТО КРИМ
18
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Джип е самокатастрофирал рано тази сутрин" - Че той "Джип-а" какво прави там сам ,кой го е пуснал да ходи сам по пътя ?
17
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не минава ден без катастрофа на "великите" магистрали в БГ !!! Нещо в тях е свбъркано! Или в Инструкцията им за употреба.... или в Двете!
16
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пpoкaзaта фигурантска тегне над България!!!!!!!!
15
3
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Катастрофите са заради празни кратуни и некадърност.
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нийо научи българския че се излагаш като кифла. Това "още" в подзаглавието е напълно излишно, освен ако не си дърдорите с комшийката на кафе.
13
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяната продължава
12
13
 
10
 
! Отговори
ФАКТ преди 2 години
При радеф държавата се разпада!!!
11
2
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Каква марка е джипа
10
5
 
21
 
! Отговори
= преди 2 години
Направих справка и разбрах, че до македонската катастрофа, по този път смъртен случай или особенно тежки катастрофи не е имало.Само троловете вият,че някой друг е виновен , а не шофьораТе много добре знаят,че пътя не е правен по времето на герб, но с лъжи си вадят хляба,те са като проститутките,пишат това за което им плащат прокопиев и черепа.
9
17
 
11
 
! Отговори
до ОБЯВА В преди 2 години
Охо екшъна тепърва започва.Ако тази зима има повечко сняг много рано ще почнете да ревете за ББ.Защото хубав-лош, той вършеше работа.Правителството на президента *** за буре не става, а следващото дето ще е министър на финансите гумен речев може да ви върне в прекрасната зима на 1997 г.Младите не знаят за какво става въпрос, дай боже и да не научат че е страшно.На мен не ми пука,продадох фирмата,пенсионирах се а парите ми са в чужди банки.Младите да му мислят, че на изборите не мислеха
8
1
 
9
 
! Отговори
баба Ленче преди 2 години
Нещо на тоя път е зинало за много кръв... Мислете му като пътувате тъдява.