Без маски и сертификати само в ресторант "Парламента"

Целта е клиентите да се чувстват като депутатите
35
Без маски и сертификати само в ресторант "Парламента"

Ресторант в село Пороище смени името си на "Парламента". Целта е клиентите им да се чувстват като депутатите, които влизат без маски и сертификати в Народното събрание.

Петър Цонев слага на ресторанта табелата "Парламент" и уточнява, че в него вече се влиза без маска и сертификат.

"Щом в парламента може да се влиза без сертификат и да се ядат кебапчета без сертификат, защо и аз да не мога да си кръстя заведението "Парламента" и всички да имат достъп до заведението ми, в противен случай всичко е затворено", каза Петър Цонев.

Той не е срещу строгите мерки, ако са за всички.

"Това не е демокрация, нарушавали сме личните права на някой, е той не нарушава ли моите, след като не се ваксинира. Нали той ще ме зарази. За всички трябва да е едно и също", категоричен е собственикът на ресторанта.

От Асоциацията на заведенията настояват веднага да отпадне "зеления сертификат".

"Останахме силно възмутени от цирка, който се разигра. Няма Ковид-19 там ли? Какъв пример дават те на обществото, нали разбирате, че с тази си дейност доубиха ваксинационният процес", възмути се председателят на Българската асоциация на заведенията (БАЗ) - Ричард Алибегов.

"И нека веднъж завинаги да се вземе някакво решение, нека не мерим с два аршина а с един аршин нещата. След като може на едно място, нека да може и на друго място, не може големите вериги да са освободени от този ангажимент, а малките да треперим и да чакаме", допълни Петър Цонев.

Вижте повече  в репортажа на Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: ресторант
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
26
 
! Отговори
Дико Сашев преди 2 години
Докато в тази държава има такива зевзеци, политиците няма да успеят да я затрият!
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
промяната на радев е факт
10
0
 
38
 
! Отговори
БРАВО преди 2 години
ПРЕПОРЪЧВАМ НА ВСИЧКИ ЗАВЕЗЕНИЯ ДА СЕ ПРЕКРЪСТЯТ НА " ПАРЛАМЕНТ" 1, 2, З И Т. Н. ЩЕ СТАНЕМ ЧУДНА ДЪРЖАВА И ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ХРАНИМ КАТО В ПАРЛАМЕНТА!!
9
3
 
13
 
! Отговори
Брат Вурст преди 2 години
Уникална новина. Ще вземе "Пулицър".
8
14
 
14
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Докога че давате думата на всякакви откачалки? :"е той не нарушава ли моите, след като не се ваксинира. Нали той ще ме зарази." ????---- А ти защо си се ваксинирал след като те е страх той да не те зарази? А ти след като си "ваксиниран" не заразяваш ли? Защо заради тъпотията ти, да бъдат насилвани всички, които не са антиваксъри, а просто не искат да си вкарват *** в организма.
7
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да е жив и здрав този мъж.
6
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спомням си как през 2013 г. едно момче във Варна се беше подпалило пред общината, именно заради такива "властови несправедливости", ама кел файда?! Изгоря си момчето, а властимащите си продължават с мафията!
5
0
 
46
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Ей сега ако не скочим за правата си значи вЕрно сме стаддо.Начи ще си гласуват заплати, ще си гласуват бонуси, 13та заплата и ваканции, няма да спазват локдауна, а народа ще седи вкъщи за по 14дни карантина, а ако го хванат навън до магазина солени глоби и съд.Нагла папплачч
4
0
 
41
 
! Отговори
ники преди 2 години
Бе то и да е ваксиниран пак може да те зарази, но това е друга тема. Иначе и в момента съм на кръчма, където на искат сертификат, та не е само тази.
3
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без гражданска война няма да минем! Май, май пак трябва да подпалим НС! Както и всички ресторанти, магазини, молове и т. н. Веднъж не се ли срине всичко, няма да се оправим!
2
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според мен Киро Брейка ще вземе да направи клип за този собственик на заведение
1
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мои познати имат голям ресторант, те също махнаха забраната за маски и сертификати! Казват - щом за големците няма закони, защо и за нас да има?!