Най-малко две са жертвите на пожара в блок в Благоевград

Те живеят в съседство на апартамента, от който тръгна огънят
11 дек 2021 07:37, Красимир Ангелов
19
Най-малко две са жертвите на пожара в блок в Благоевград
Снимка: БГНЕС

Двама души загинаха при пожара в блок в благоевградския квартал "Струмско" в петък вечер, съобщава БГНЕС.

Възможно е обаче да има и трета жертва.

Още по темата
Огънят е пламнал в апартамент на 7-ия етаж, като жилището е на самотноживеещ мъж.

Целият вход беше обгазен, като бе извършена спешна евакуация на живеещите там от екипи на пожарната. Сред евакуираните бяха и бебета близнаци на 1 месец и тяхната майка.

Жертвите са мъж на около 40 години и жена на около 60. По първоначални данни те са живеели в апартаменти до горящия, като вероятно са се опитали да избягат по стълбите и са се задушили.

До късно снощи не беше ясно къде е собственикът на опожарения апартамент и дали е бил вътре в него. Съседите разказват, че той не напускал дома си, което може да го превърне в третата жертва на огъня, съобщава Нова телевизия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
До 17 преди 2 години
Има причина да не ги застраховат и тя е изключително повишен риск от щети. Този греди никой не знае колко са наядени от дървояди, прогнили от течове и т.н. Греди на 70+ години.А това, че някой се е отървал от маломерната пещера на партера за 2000евро на квадрат - евала, един здраво мислещ човек, за разлика от слабоyмника броил тези пари.
14
1
 
1
 
! Отговори
До Ц-13 преди 2 години
Ако не можете да плащате за чистачка и други общи разходи, значи не може да си позволите да живеете в тази сграда. Отдавате апартамента под наем или го продавате (сега е изключително изгодно) и с парите отивате на място, където няма да ви искат пари за чистачка и други общи разходи - примерно къща, каравана, фургон, палатка, пещера и прочие. Това, че вашата пенсия е ниска, не би трябвало да е причина останалите хора да тънат в мизерия.
13
1
 
4
 
! Отговори
Митака преди 2 години
До Киру ГлъвътъРадев е президент 5 години и то само с представителни функции!Служебното правителство управлява 7 месеца!Бойко Борисов управлява 12 години и суматилъка заеми потроши! Така, че глъвъ ли си без глъвъ ли си аритметиката ти не излиза. Това което причини Боко и тайфата му на народа и държавата не могат да се оправят и за 120 години.Генерала от ВВС Румен Радев е най-достойният президент на България! Чест!Толупа е най-престъпният премиер на България.
12
1
 
4
 
! Отговори
Бр преди 2 години
Има доста самотноживеещи пенсионери в БГ, дори нямат никакъв близък до тях. Децата им я в Канада, я в Испания... Трагедияяяя! Няма кой да им купи 1 хляб! С по 2 патерици- в магазина. Ужасссс! Как да не се гръмнеш?!
11
0
 
7
 
! Отговори
Ц до 9 преди 2 години
ЗА чистачка и домоуправа в също 8 етажен блок плащам точно 53 лв. Месечно! Никой не ме пита каква пенсия получавам и ако не мога да ги плащам - отивам В Съда!!!
10
9
 
9
 
! Отговори
Киру Глъвътъ преди 2 години
Радеви години на смърт и мизерия повсеместна....
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Непоисканото добро никога не свършва добре. 40 годишен човек с разцвета на силите си е умрял опитвайки се да спаси самоубиец. Жалко, да почива в мир.
8
0
 
9
 
! Отговори
До 7 - още нещо преди 2 години
Моли се никога да не ти се налага да предявиш щета към този коректен застраховател, защото всички са много коректни при многогодишното събиране на премии и много НЕ коректни ако трябва да платят нещо.
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И после как човек да не си купи евтина панелка в Младост за 1500 евро на квадрат с бонус съседи нямаши 2лв на месец за чистачка и супер-бонус съсед психопад,който рано или още по-рано ще сътвори някоя брутална мизерия и ще застраши живота на останалите.
6
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отговорността тук е изцяло на кмета на града, който е от ИТН и не е обезопасил блока.
5
0
 
11
 
! Отговори
още нещо преди 2 години
Живея в къща на гредоред. Само един (коректен) застраховател застрахова такива.Другите казват, че било паянта, лесно горяло, бла-бла-бла!
4
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дъртият пенсионер е предизвикал умишлено пожара, тежка му пръст и да гори в пъкъла вовеки! Никака прошка към такива безумци! Да му се пика на гроба!
3
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дъртия психопат вместо да рипне от 7-мия етаж е решил да съсипе живота на съседите си Дано има наследници и дано бъдат осъдени да плащат кръвнина и щети на хората! Само да вметна, няма застраховка на недвижим имот, която да покрива щети от наводнение в следствие пожар. Наводнение поради спукана ВИК инсталация -ДА, но не и щети причинени от пожарна.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече са 3 жертвите
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко за хората . Сега каквото и да кажат и както и да обяснят причините.... хората отидоха в преразход