Товарен влак дерайлира в Мездра, композиции се движат със закъснение

Пътници са били извозени с автобуси до Роман и прекачени
15 дек 2021 14:00, Петя Славова
9
Товарен влак дерайлира в Мездра, композиции се движат със закъснение
Снимка: БГНЕС

Товарен влак дерайлира в Мездра и спря движението през гарата за няколко часа. Няма информация за пострадали хора.

Инцидентът е станал малко след 5:00 часа. Движението на място вече е възстановено. Влаковете обаче ще се движат само по един коловоз, което ще доведе до нарушение в графика за движението им в това направление, съобщават на сайта на БДЖ.

Пътниците от влаковете за Варна и Силистра са били извозени с автобуси до Роман, откъдето продължават пътя си с други композиции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: МездравлакБДЖпътници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въпреки няколкото осъдителни присъди във връзка с катастрофите в БДЖ,саботажите не престават.На някой много му се иска БДЖ да бъде приватизирана за жълти стотинки,като БГА Балкан,БТК,БМФ,Корабостроителницата във Варна и редица други значими през соца"култови" предприятия.Даже се направи скоро и опит да се отмъкне и ДКК,ей така,без един лев да се плати.Просто да я откраднат по герберски.Ама им приседна.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въпреки няколкото осъдителни присъди във връзка с катастрофите в БДЖ,саботажите не престават.На някой много му се иска БДЖ да бъде приватизирана за жълти стотинки,като БГА Балкан,БТК,БМФ,Корабостроителницата във Варна и редица други значими през соца"култови" предприятия.Даже се направи скоро и опит да се отмъкне и ДКК,ей така,без един лев да се плати.П гости да я откраднат по герберски.Ама им приседна.
6
1
 
2
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Подривната дейност на юдеоболшевиките и теххните слуги гербаджии не спира и за ден! Престъпниците трябва да бъдат осъдени за вредителство.
5
1
 
1
 
! Отговори
Gorskio преди 2 години
Много бавно е карал, затова... Сега с новата наредба на транспортният министър като вдигнат скоростта всичко ще стане тип-топ!
4
1
 
3
 
! Отговори
Петрохански партизан преди 2 години
Потвърждам, че инцидента е станал снощи след 22ч. Бях на гарата, жената се качи на влака за Марна през ГО, 5мин чакаха докато кондукторите кажат, че има проблем на Мездра (сякаш не са знаели, просто чакаха хората да се съберат). След това ги прикачиха на влака през Карлово на 10ти коловоз, изкараха ги от гарата и ги върнаха на 8ми, влака тръгна с близо 1ч закъснение! Абсолютно безобразие, нулева информация, още по-лоша организация, никаква компенсация за неудобството и мръзненето по гарите!
3
2
 
4
 
! Отговори
Дончо Тръмпов преди 2 години
Закривай таз клоакка!!!!
2
0
 
4
 
! Отговори
Панелистан преди 2 години
замръзнал в 1965г!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Инцидентът е станал към 22:00 ч. вчера, а не в 5:00 ч. тази сутрин