Дете на 10 години почина, след като му прилошало в училище

Линейка го е закарала в болница в безсъзнание
68
Дете на 10 години почина, след като му прилошало в училище
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Дете на 10 години почина след като му прилошало в кърджалийско училище. Трагедията се е разиграла малко преди началото на първия учебен час в понеделник, а детето припаднало в класната стая.

От училището извикали линейка, с която детето било откарано в болница. Там лекари реанимирали детето, но въпреки това то починало.

"Все още не разполагам с информация по случая. Директорката на училището ми се обади по телефона и ме уведоми за случилото се. Каза, че дете от четвърти клас е било откарано с линейка, а по-късно й се обадили, че е починало", каза шефката на Инспектората по образованието в Кърджали Демитра Мирянова, цитирана от "24 часа".

Детето е докарано от екип на ЦСМП в спешното отделение на МБАЛ“Д-р Атанас Дафовски“АД в безсъзнание, без дихателна и сърдечна дейност, съобщиха от болницата.

Веднага е започната реанимация от 3 анестезиолози и 3 кардиолози.

Детето е прието в ОАИЛ, където реанимацията е продължила още около час. Въпреки всичко детето е починало без да възстанови дишане и сърдечна дейност, казаха още от болницата. От там допълниха, че е назначена съдебно–медицинска експертиза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
3
 
1
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Интересно ми е от какво умират не ваксинираните! Според антиваксите всички умират от ваксини. В България по тази логика трябва да почти да няма умираши при този нисък процент на ваксинация? Може би Бил Гейтс манипулира данните?
58
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Детето било ли е ваксинирано?
57
2
 
7
 
! Отговори
До 55 преди 2 години
Абе не знам колко на 100 хиляди и колко процента от ваксинираните, но май бройката е силно зоанижена. В рамките на 6 месеца трима много близки починаха и един, само на 25 години в момента е в болница в много тежко състояние. Та за мен извода е - това не са ваксини а печатница за пари и контрол.
56
3
 
3
 
! Отговори
лаик преди 2 години
Да!Това е пост на лаик в медицината,но ще го напиша:,,Дезифектантите" ползвани след употреба и преди това трябва да бъдат под специалн контрол.Трябва да има инструкция заползван на помещенията и т.н.!
55
15
 
8
 
! Отговори
Каракольо преди 2 години
Простите селяни ,веднага закрещяха ,че ваксинаго убила . Дано косачът си свърши работа с вас прости *** ,че вече не се траете
54
2
 
6
 
! Отговори
Цъ преди 2 години
Бог да го прости! Но денето може да е починало ДОРИ ОТ ХИПОГЛИКЕМИЯ РАНО СУТРИН БЕЗ ЗАКУСКА!!! НАПЪЛНО Е ВЪЗМОЖНО. ДАВА СЕ АЙРЯН ИЛИ ПОНЕ ВОДА СЪС СОЛ - ТОВА Е ЖИВОТОСПАСЯВАЩО! СЛУЧВАЛО МИ СЕ Е В МОЕТО СЕМЕЙСТВО НЕ ВЕДНЪЖ!!! КОЛАБИРАНЕ СЛЕД ИНЖЕКЦИЯ СЪЩО ЧЕСТО СЕ СЛУЧВА!
53
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мир на душата на детенцето. Драскачи четете преди да пишете глупости - детето е на 10 години. Днеска получиха ваксини за деца за между 5 и 12години - още не е поставена и една доза. Моля антиваксерите да се поуспокоят.
52
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия дет ревете, че детето било ваксинирано, ми се ще да се върне времето и да не сте ваксинирани за нищо, като деца, да видим дали 5-10% от вас нямаше да пукнат. А колкото до Ковид ваксината, детето не е ваксинирано, а и да беше вероятността да умре заради ваксината е точно, 0.0000001. Може да разтягате локуми колкото искте, но данните сочат за няколко стотин случая от ваксинирани 4 млрд. души и поставени над 8 млрд. дози. А че Българина е по-*** от западняка се доказа за пореден път.
51
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо лъжете, че е ваксинирани детето. Всеки коментар е как е било ваксинирано.
50
14
 
19
 
! Отговори
Шопо преди 2 години
Душичка невинна! Бог да прости насила ваксинирате против КОВИД19!
49
7
 
4
 
! Отговори
ikar преди 2 години
До Анонимен 1Прокълнат сте вие! За какво е виновен Радев? Да не би той да ви слага ваксините, да ви кара да ядете вредна храна или да се тъпчете с протеини, за да правите мускули, или да се лекувате при баячки и врачки? Някои сами пишат, но без да правят връзка с мозъка си.
48
1
 
7
 
! Отговори
ikar преди 2 години
До Доктор ХаусА защо да не попитат дали детето е приемало някакви "добавки" за подобряване на физическото състояние, нали е спортувало.
47
10
 
19
 
! Отговори
Нека позная преди 2 години
Мога да ви кажа какво ще пише в следващата ви статия по темата: Детето е починало от ковид и ако го бяха фъксинирали всичко щеше да е точно.Познах нали?
46
16
 
17
 
! Отговори
Анти Ваксов преди 2 години
Скоро още много ваксинирани ще започнат да падат..........
45
11
 
17
 
! Отговори
антиваксъра преди 2 години
Дали е ваксинирано с ваксината за дъртите?
44
10
 
14
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
Ваксинка!
43
34
 
16
 
! Отговори
Очевидно преди 2 години
Линейките са били заети. Извозвали са антиваксъри.
42
11
 
21
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Детето ваксинирано ли е било?!
41
25
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мангъропитеци , 10-годишно дете не може да е ваксинирано - детските ваксини пристигат тази седмица !
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пожалят